Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ALTER

Απίστευτο κι όμως αληθινό… η σημερινή συνάντηση των εργαζομένων στο ALTER είχε καραμούζες, γιορτινά καπελάκια και κορδέλες. Το μουσικό πρόγραμμα από τα ηχεία του καναλιού ξεκίνησε με τον Σαντιγκάι (ξέρετε τον πιτσιρικά της Μεγάλης εβδομάδας), την Μπεμπέ Λιλί και έφτασε μέχρι και...
...τα «χαιρετίσματα στην εξουσία» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Γιορτάζανε τα προβλήματά τους οι άνθρωποι!
Εκτός από την απόφαση που πήραν οι τεχνικοί να ξεκινήσουν για ακόμα μία φορά την επίσχεση εργασίας που είχαν αναστείλει γιατί δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για εξόφληση των δεδουλευμένων τους (τους δώσανε μόνο το δώρο του Πάσχα και ένα 10% του μισθού – τα κονομήσανε πάλι), αποφάσισαν να ξανασυναντηθούνε την Τρίτη του Πάσχα αφού λιγδώσει λίγο το εντεράκι τους για να κανονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Άντε παιδιά καλή Ανάσταση στις τσέπες σας!!!

2 σχόλια:

  1. GAMW_TO_MPOYRDELO_TOY_MALAKA_TOY_KOYRH4 Οκτωβρίου 2011 στις 5:12 μ.μ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ & ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΗ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΙΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥΔΕΣ & ΚΑΤΙ ΚΩΝΣΤΕΣ!ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον και κυριότερον ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.
    Δεύτερον ο κάθε εργαζόμενος δεν πάει να πει ότι ασπάζεται τις απόψεις του εργοδότη του ή ότι είναι συνένοχος στις πράξεις του!!! Αυτό ισχύει, όπως γνωρίζετε "κύριε", σχεδόν για όλους τους εργαζομένους του πλανήτη! Εκεί που δουλεύεις (εάν δουλεύεις κάπου) είναι όλοι Νεοδημοκράτες; Η' Κομμουνιστές; Η' Λάος; Δεν υπάρχει η ελευθερία του ατόμου; Προσλαμβάνονται όλοι με βάση τα κομματικά τους πιστευω; Καλό είναι πριν πεις κάποια λακαμία να βουτάς τη γλώσσα σου στον εγκέφαλο(;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή