Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Παραμένει ανοιχτό το μέτωπο του ALTER

Σε μερική άρση της δέσμευσης των καταθέσεων του Alter έτσι ώστε να καταβληθούν οι οφειλές προς το Δημόσιο και προς τους εργαζομένους, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ασφαλιστικές δικλείδες...




είναι πολύ μεγάλες και οι εκπρόσωποι του σταθμού θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα με τα οποία θα πιστοποιείται πως τα χρήματα θα καταβληθούν μόνο για τις συγκεκριμένες οφειλές. Οπως αναφέρουν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη έτσι ώστε να βοηθηθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι του καναλιού.

Εν τω μεταξύ άκαρπη απέβη και η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων του Alter με τις τράπεζες οι οποίες δεν εγκρίνουν το κατατεθέν σχέδιο αναδιοργάνωσης του σταθμού αναδιάρθρωσης του δανεισμού. Μετά κι από αυτή την εξέλιξη τα περιθώρια στενεύουν ακόμη περισσότερο για το μέλλον του σταθμού. Στις τάξεις των εργαζομένων επικρατεί ιδιαίτερα μεγάλη αναταραχή και αύριο το μεσημέρι στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη γενική συνέλευση ώστε να αποφασιστεί πως θα κινηθούν μελλοντικά.

http://www.tovima.g 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου