Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Τέλος Εποχής Για τον Σκάι... και η Ελληνοφρένεια επίσημα εκτός του Σταθμού???

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε από το σταθμό του Σκάι και επίσημα, η Λύση Συμβολαίων του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού με τους Θύμιο Καλαμούκη, Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη καθώς και άλλων μελών και στελεχών της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής εκπομπής του σταθμού, ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
"... Απροειδοποίητα, και ευρισκόμενοι οι ίδιοι σε απεργιά, μας έγινε γνωστό, και μετά και την ξαφνική απομάκρυνση του Άρη Χατζιστεφένου, η συνέχεια της προσπάθεια εκδίωξης από τον Σκάι κάθε ελεύθερης φωνής από το σταθμό και την αποκλιστική αναχόληση του με την αναπαραγωγή και εξυπηρέτηση πολιτική προπαγάνδας.", ήταν κάποιες από τις πρώτες δηλώσεις των στελεχών της Ελληνοφρένειας από Facebook και Twitter.
Φήμες μιλούν για μακροχρόνια διαμάχη και διαφωνίες, των στελεχών της Ελληνοφρένειας με τον Σκάι ακόμα και με τον ίδιο τον πρόεδρο του σταθμού, με πιο πρόσφατο την άρνηση της υπογραφής της ατομικής σύμβασης εργασίας και μείωσης αποδοχών κατά 10%, καθώς και την συνεχή συμμετοχή της εκπομπής σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Συνεχής φίμωση των ελεύθερων φωνών και ανεξάρτητων δημοσιογραφικών προσπαθειών
στα ΜΜΕ ιδαίτερα σε μία περίοδο δύσκολη για την κυβέρνηση, καθίσταται άκρος επικύνδινη για τις κρίσιμες μέρες που ζει η χώρα μας.

ΠΗΓΗ: FACEBOOK/ELLHNOFRENEIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου