Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Δεν παζαρεύουμε τη στάση μας…»

Απάντηση για το πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις χρηματοδοτήσεις του συνδικάτου από τη διοίκηση της επιχείρησης.
«Ο κ. Ρακιντζής να κάνει την δουλειά του, εμείς θα κάνουμε την δική μας» επισημαίνει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε σημερινή ανακοίνωση της, αναφερόμενη στο πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή για το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων του συνδικάτου από τη διοίκηση της επιχείρησης.
Το σχετικό φάκελο παρέπεμψε στον επιθεωρητή η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη, περιλαμβάνοντας τα στοιχεία που παρέσχε η ΔΕΗ σε απάντηση ερωτήσεων που κατατέθηκαν στη Βουλή για το ύψος των κονδυλίων και τους όρους του δανείου που πήρε εφέτος η ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ .
Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι «δεν παζαρεύουμε τη στάση μας απέναντι στο ξεπούλημα της επιχείρησης με κανένα πόρισμα Ρακιντζή» και καταλήγει ως εξής:
«Ολα αυτά τα χρόνια ούτε από… λάθος ούτε… τυχαία δεν περάσαμε την πόρτα της βίλας κανενός, δεν ανεβήκαμε στο κότερο κανενός, δεν κολυμπήσαμε μαζί, δεν φάγαμε και δεν ήπιαμε με κανέναν από τους «εκλεκτούς κυρίους». DVD, CD, βιντεοκασέτες ή φωτογραφίες να τρώμε και να πίνουμε με τους «εκλεκτούς κυρίους» δεν υπάρχουν. Τις παρέες μας τις προσέχουμε, τις επιλογές μας που είναι επιλογές ζωής τις έχουμε κάνει δεκαετίες τώρα».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου