Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το Γούντστοκ της Κερατέας


Τουλάχιστον 30.000 από κάθε γωνία της Αττικής συμμετείχαν σύμφωνα με τους διοργανωτές στο τριήμερο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Κερατέα.Εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών τον τόνο έδωσε και η μουσική με μεγάλο αριθμό τραγουδιστών και συγκροτημάτων να μετέχουν στο φεστιβάλ. Μεταξύ άλλων στη σκηνή ανέβηκαν οι Π. Παυλίδης, Locomondo, Active Member, Ν. Ζιώγαλας, Magic De Spell, Ζακ Στεφάνου, Δημ. Πουλικάκος, Μ. Πασχαλίδης και Γ. Αγγελάκας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια και ομιλίες με κεντρικό θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, Αλ. τσίπρας.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Μ. Θεοδωράκης, που χαρακτήρισε την Κερατέα ως "σύμβολο πάλης και αγώνα" και ο Μ. Γλέζος που υπογράμμισε πως "πάνω απ' όλα κυριαρχεί η θέληση του λαού".

"Η απόλυτη επιτυχία του ήταν πνοή ζωής για τους κατοίκους που εδώ και 4 μήνες είναι στους δρόμους διεκδικώντας την διαχείριση των δικών τους σκουπιδιών με σύγχρονους και απόλυτα φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους" αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαυρεωτικής.

http://www.enet.gr

Περισσότερα για το φεστιβάλ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου