Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ποδόσφαιρο-Ατρόμητος-Σπανός: «Φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας»


Με τη χτεσινή νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος οριστικοποίησε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα και πλέον μπορεί απερίσπαστος να ασχοληθεί με τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός, μιλώντας στον «Sentra 103.3», τόνισε για τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα: «Στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας.
Είναι άδικο για την ποιότητα της συγκεκριμένης ομάδας να ταλαιπωρούμαστε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές για την παραμονή.
Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις με τον προπονητή.
Έχουμε κάνει λάθη.
Πολλά παιχνίδια που μπορούσαμε να τα κερδίσουμε δεν τα κερδίσαμε.
Από προσωπικά, ατομικά λάθη που έγιναν "πετάξαμε" αρκετούς βαθμούς και δεν αξιοποιήσαμε τα παιχνίδια στο Περιστέρι.
Επίσης, μας απορρόφησε πολύ μεγάλη σωματική και πνευματική ενέργεια το Κύπελλο και ειδικά μετά τους ημιτελικούς δεν είχαμε αυτή την αυτοσυγκέντρωση που έπρεπε, ώστε να πάρουμε τα παιχνίδια που είχαμε στο πρόγραμμα για να τελειώνουμε με την παραμονή όσο γίνεται πιο γρήγορα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι εκνευρισμένος γιατί η ομάδα μου δεν πήρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που της άξιζε.
Στο σημείο που φτάσαμε έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να σωθεί η ομάδα όσο γίνεται γρηγορότερα, για να μην πάμε με άγχος στην τελευταία αγωνιστική.
Τα καταφέραμε χθες.
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Υπάρχει από τη μια ανακούφιση και από την άλλη εκνευρισμός, γιατί η ομάδα μας με την ποιότητα και το ρόστερ που διαθέτει πιστεύω πως ήταν για υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία».
Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου είπε: «Κατεβαίνουμε με την ταμπέλα του αουτσάιντερ και αυτό μας εξυπηρετεί, γιατί δεν θα έχουμε άγχος.
Το άγχος του φαβορί το έχει η ΑΕΚ.
Έχουμε δείξει σαν ομάδα ότι μπορούμε στην καλή μας μέρα να κοιτάξουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια.
Πιστεύω πως υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά για να γίνει μια μίνι προετοιμασία της ομάδας, να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίες και στις 30 Απριλίου να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το Κύπελλο, που θα είναι και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία μας».
Τέλος, σε ερώτηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, απάντησε: «Στο φετινό πρωτάθλημα οι ομάδες πήραν αυτό που άξιζαν.
Οι βαθμολογικές θέσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή, δηλαδή να παίζεται μόνο μια θέση για τα πλέι οφ και οι θέσεις που οδηγούν στη Φούτμπολ Λιγκ να έχουν ξεκαθαρίσει, θεωρώ ότι απονέμουν δικαιοσύνη.
Ό,τι έδωσαν οι ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο πήρανε.
Είναι ένα πρωτάθλημα που επί του αγωνιστικού μέρους δεν πέφτει καμία σκιά.
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα και η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα, γιατί είχε διάρκεια και στην απόδοσή του.
Όλες οι θέσεις απονέμουν δικαιοσύνη.
Τώρα σε ό,τι αφορά τα άλλα θέματα, το να αναπαράγουμε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι ευχάριστα και από τη στιγμή που διεξάγεται και μια εισαγγελική έρευνα δεν έχει καμία σημασία».


http://www.express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου