Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Αντεφέμι Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Αντεφέμι

Ο παίκτης των Ακριτών μία μέρα μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος έχασε την
ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που είχε στην Εγνατία και ασφαλώς βυθίζει σε θλίψη την οικογένεια της Ξάνθης, αλλά και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι ο Αντεφέμι είχε πάρει άδεια από την διοίκηση ώστε να μεταβεί στην πατρίδα του για να παντρευτεί. Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι μόις σε ηλικία 26 ετών.
Ο Αντεφέμι Ολουμπάγιο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέντελ Ινσουράνς το 2001 για να πάει την επόμενη σεζόνστην Ντέλτα Γιουνάιτεντ. Το 2003 πήγε με μεταγραφή στην Χάποελ Τ.Α και το 2005 αγωνίστηκε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Το 2006 αλλάζει και πάλι ομάδα και πάει στην Ραμάτ Γκαν. Έναν χρόνο αργότερα αγωνίστηκε στην Χαποέλ Μπέι για να ακολουθήσει η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η Ρέιντορφ και η Μπουλόν, πριν έρθει στην Ελλάδα για την Ξάνθη.
Ήταν μέλος της εθνικής Νιγηρίας στην Ολυμπιάδα του 2008όπου πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Ο Αντεφέμι έχει κατακτήσει τον πρωτάθλημα Αφρικής U-20, ενώ έχει κατακτήσει και τον τίτλο του Κυπέλλου με την Χάποελ Τελ Αβίβ το 2006.
http://www.blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου