Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τρία τροχαία μέσα σε διάστημα δύο ωρών στο Ηράκλειο Κρήτης!!

Σε τραγωδία κατέληξε, το μεσημέρι, η βόλτα δύο μαμάδων με τα 11χρονα αγόρια τους στο Ρέθυμνο. Οι δύο μητέρες πήγαν τα αγοράκια τους σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο, όμως η επιστροφή έμελε να κοστίσει σοβαρά σε όλους και κυρίως στη μία μητέρα... Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες με τα παιδιά εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στο σημείο - καρμανιόλα, της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου - Ηρακλείου, στο ύψος της διασταύρωσης προς Αχλάδα. Η 38χρονη συνοδηγός ακρωτηριάστηκε στο χέρι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε η οδηγός του αυτοκινήτου καθώς και τα 11χρονα αγοράκια.

Στο γκρεμό ΙΧ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε για περίπου μία ώρα στην Εθνική Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, εξαιτίας ... μιας προσπέρασης! Στο 146,4 χλμ. μετά το ΚΤΕΟ, σημειώθηκε καραμπόλα με τρία οχήματα, όταν...
...ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, κινούμενα στα δεξιά του δρόμου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που επιχειρούσε την προσπέραση, υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο προπορευόμενο, το οποίο δίπλωσε στην Εθνική Οδό. Τρίτο αυτοκίνητο, που ακολουθούσε, δεν πρόλαβε να αποφύγει το "διπλωμένο" αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του, οδηγώντας το ... στη χαράδρα! Οι τρεις οδηγοί των οχημάτων, σαν από θαύμα, βγήκαν από τα αυτοκίνητα με επιπόλαιους τραυματισμούς, και διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5, η κυκλοφορία διεκόπη για περίπου μία ώρα, με τη συνδρομή των ανδρών της τροχαίας που κατηύθηναν τους οδηγούς μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Όχημα προσέκρουσε σε κολώνα

Ένα τέταρτο πριν τις 5 το απόγευμα ένα αυτοκίνητο προερχόμενο από το Σκαλάνι. με κατεύθυνση το Ηράκλειο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε, δεξιά, σε κολώνα φωτισμού. Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

cretalive.gr

http://www.neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου