Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Να γιατί απολύονται δημοσιογράφοι και εικονολήπτες!!!

Δεν ξέρεις τι να κάνεις!! Να γελάσεις ή να προβληματιστείς?
Ο μικρός μπόμπιρας έκανε φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσει το μικρόφωνο του τουρκικού καναλιού επάξια.
Δεν έφτανε του τούρκο Διπλωμάτη της Κομοτηνής Μουσταφά Σαρνίτς, αλλά το πάλευε με επαγγελματική ευσυνειδησία. Μόνο που ίδιος του δεν το κατάλαβε. Δικαιωματικά λοιπόν του αξίζει μια θέση στο Γκίνες.
Η φωτογραφία είναι αψευδής μάρτυρας. Δεν προσπάθησε έστω να καθίσει για να μπορέσει και ο μικρός εκκολαπτόμενος ρεπόρτερ να μην υπερβάλλει τον εαυτό του. Πολλές φορές το χεράκι του λύγισε και το μικρόφωνο γονάτισε, αλλά εκεί. Οι δηλώσεις έγιναν και ολοκληρώθηκαν.
Το ρεπορτάζ θα μπορούσε να προερχόταν από οποιαδήποτε χώρα την Ινδία για παράδειγμα όπου τα μικρά παιδιά δουλεύουν από τα γεννοφάσκια τους, ίσως την Τουρκία, το Πακιστάν αλλά όχι από την Ελλάδα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μερικά πράγματα δεν είναι παιγνίδι, ότι όσο και οικογενειακή υπόθεση κι αν είναι η δημοσιογραφία σε όλα υπάρχουν όρια και κανόνες. Θα δούμε λοιπόν σε συνέντευξη Τύπου πιτσιρικάδεςς με χαρτιά να συλλαβίζουν ερωτήσεις που έγραψαν οι γονείς τους, να βγάζουν φωτογραφίες να συνδιαλέγονται μαζί τους δήμαρχοι, βουλευτές, υπουργοί, αφού όλα σ΄αυτή την χώρα μπορούν να γίνουν. Τι θα λέγατε αλήθεια; Μήπως τα έκαναν και καλύτερα;
Στην κάμερα πάντως να διευκρινίσουμε ότι είναι η μητέρα του παιδιού που προσπάθησε να καλύψει το κενό αφού δεν φιλοτιμήθηκε ένας μεγάλος να κρατήσει το μικρόφωνο για τον κ. πρόξενο.

Ρεπορτάζ Mελαχροινή Μαρτίδου - http://www.xronos.gr/detail.php?ID=66871

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου