Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Την διαχείριση των νερών των Ιονίων θα αναλάβει η ΕΥΔΑΠ;

ΛΕΥΚΑΔΑ. Κατ' αρχήν απόφαση για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ με αντικείμενο την διαχείριση της ύδρευσης και της αποχέτευσης του νησιού, πήρε κατά πλειοψηφία την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο. Την αντίθεσή του σε αυτήν την απόφαση εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «ολοι για τη Λευκάδα» Κ. Δρακονταειδής
ο οποίος υποστήριξε την άποψη ότι η ΕΥΔΑΠ. αυτήν την περίοδο, επιδιώκει να εμφανιστεί και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με έναν και μοναδικό σκοπό, να αναλάβει την πλήρη διαχείριση των δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών των δήμων. Πρόκειται για μια Ανώνυμη Εταιρία, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, της οποίας αυτήν τη χρονική στιγμή το δημόσιο κατέχει το 61% των μετοχών. Αυτή η ΕΥΔΑΠ που ξέρουμε σήμερα, σε πολύ λίγους μήνες, θα είναι μια άλλη εταιρία καθαρά ιδιωτική»
Ο Κ. Δρακονταειδής στην ομιλία του πρόσθεσε ακόμα ότι «... προσφάτως έγινε κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα παρουσία του Γ.Γ. κ. Μ. Καρχιμάκη, πολλών υπουργών και στελεχών για τα θέματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εκεί τέθηκε, ανάμεσα στα άλλα, στον Γ. Γ. του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Νίκο Λίτινα, το θέμα της ανάληψης από την ΕΥΔΑΠ των υδρεύσεων και των αποχετεύσεων όλων των νησιών των Ιονίων».
http://www.enimerosi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου