Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Αρχές Μαϊου οι αιτήσεις για τις θέσεις Διευθυντών σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις διευθυντών και υποδιευθυντών στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συγκεκριμένες θέσεις θα είναι περίπου 20.000, αλλά οι αιτήσεις αναμένεται... 

... να ανέλθουν σε περισσότερες από 70.000. Από φέτος οι επικεφαλής των σχολικών μονάδων θα επιλέγονται με νέα κριτήρια, διαφορετικά από άλλες χρονιές. Τα νέα κριτήρια είναι σαφώς περισσότερο αξιοκρατικά, δεδομένου ότι δίδεται πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιστημονική και παιδαγωγική συγκρότηση των υποψηφίων, ενώ περνά σε δεύτερο πλάνο η συνέντευξη με τους υποψηφίους.
Αναφορικά με τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν τις αιτήσεις των υποψηφίων, αυτά είναι τα εξής: 1) Πλήρες πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, 2) Βιογραφικό σημείωμα, 3) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών, τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών, μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης, 4) Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών, 5) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε. και 6) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία βεβαιώνεται πρώτον ότι ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα και δεύτερον δεν συντρέχουν κωλύματα διορισμού.

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου