Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Δ. Χριστόφιας: Yπουργός ζητούσε επίδομα ανεργίας μετά το πέρας της θητείας του

Υπουργός προηγούμενης κυβέρνησης, μετά το πέρας της θητείας του αποτάθηκε στο Γραφείο Εργασίας για επίδομα ανεργίας, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο κ. Χριστόφιας δεν αποκάλυψε το όνομα του πρώην υπουργού, τον κάλεσε όμως «να βγει ο ίδιος να το πει και να απολογηθεί». Κανένας είπε, δεν πρέπει να δημαγωγεί, αποκρύβοντας δικά του κατορθώματα.
Έντονη ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή προέδρου και βουλευτή του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος σε γραπτή δήλωσή του εκφράζει τη λύπη του για την «κατάντια και το επίπεδο του προέδρου Χριστόφια» και τον καλεί να κατονομάσει τον υπουργό, δηλώνοντας παράλληλα ότι «το υπονοούμενο του Προέδρου» δεν τον αφορά.
Στη δήλωση ο κ. Νεοφύτου αναφέρει ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας επιχείρησε να «φωτογραφήσει» τον πρώην Υπουργό λέγοντας ότι, σήμερα αυτός του ασκεί καθημερινά κριτική. «Εν γνώσει του ότι στην αντίληψη του πολίτη, ο μόνος πρώην Υπουργός του Γλαύκου Κληρίδη, που ασκεί συστηματική κριτική στην κυβερνητική πολιτική των αδιεξόδων είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου», προστίθεται στη δήλωση.
«Το ελάχιστο επίπεδο πολιτικής ηθικής απαιτεί τώρα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να καθαρίσει τη λάσπη που επιχείρησε να ρίξει στο πρόσωπο μου, διαφορετικά δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τους κοινούς λασπολόγους και συκοφάντες», καταλήγει η δήλωση του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΣΥ.

http://www.naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου