Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η "φωνή" των εργαζομένων του ALTER!(VIDEO)

Την προηγούμενη φορά στον αέρα του ALTER έπαιξε μία κάρτα για 2 συνεχόμενες ώρες από τους εργαζόμενους του σταθμού. Αυτή τη φορά είπαν να την εμπλουτίσουν λίγο με ένα βίντεο το οποίο έπαιζε κάθε
μισάωρο κατά τη διάρκεια της 2ωρης κάρτας η οποία βγήκε στον αέρα 20:00-22:00. Στη φωνή των εργαζομένων αναλαμβάνει να δώσει μορφή η Ακριβή Κυρίκου, μέλος της ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενη στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

3 σχόλια:

  1. Μας έχετε ζαλίσει με τους εργαζόμενους του ALTER, τους υπόλοιπους ανώνυμους εργαζόμενους ιδιώτες που μένουν χωρίς δουλειά, ποιός τους νοιάζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο εγωκεντρισμός των mme μας έχει παει πισω σε πολλά σε αυτη την χώρα! Και εγω 3 μηνες απληρωτος ειμαι και βαζω πλάτες, ουτε κανείς ασχολειται ούτε κανεις το ξερει, ούτε τηλεοπτικο βημα έχω να κλαφτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/2011/05/3.html

    http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/2011/05/ae-tv_11.html

    http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/2011/05/156.html

    Παραπάνω σας παραθέτουμε μερικές δημοσιεύσεις που κάναμε σχετικά με προβλήματα σε άλλους κλάδους. Εννοείται ότι είναι πάρα πολλές ακόμα... Καλό θα ήταν να ελέγχατε πριν μας κατηγορήσετε. Το blog μας δίνει σε όλους βήμα! Περιμένουμε να μας στείλετε τις καταγγελίες σας στο mail μας: aplhrotoiergazomenoi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή