Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ευκαιρίες καριέρας στο φόρουμ του ΟΑΕΔ

"Ευκαιρίες καριέρας" αναζήτησαν χιλιάδες νέοι που επισκέφθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή το πρώτο Φόρουμ Εργασίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι. Περισσότερα από 4.500 βιογραφικά σημειώματα υποβλήθηκαν στις 25 μεγάλες επιχειρήσεις που προσέφεραν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, ενώ περισσότεροι από 520 ενδιαφερόμενοι για εργασία στην Ευρώπη, συζήτησαν με τους Συμβούλους Eures, και 472 υπέβαλαν τα στοιχεία τους.


    Σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στο χώρο του Φόρουμ, στελέχη του ΟΑΕΔ ενημέρωναν τους επισκέπτες για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Οργανισμού, ενώ εργασιακοί σύμβουλοι Eures από τη Βρετανία, την Ολλανδία τη Σουηδία, σύμβουλοι του Οργανισμού και στελέχη του ελληνογαλλικού επιμελητηρίου, παρείχαν ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στην Ευρώπη.

    "Είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται η σύζευξη όσων αναζητούν εργασία με τις επιχειρήσεις που προσφέρουν απασχόληση. Με τέτοιες πρωτοβουλίες ο ΟΑΕΔ μετατρέπεται από Οργανισμό επιδοματικής πολιτικής σε έναν εξωστρεφή φορέα, ο οποίος αξιοποιεί όλα τα μέσα για τον περιορισμό της ανεργίας", τόνισε, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Φόρουμ ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργος Κουτρουμάνης,

    Στην έναρξη παραβρέθηκαν επίσης η υφυπουργός Εργασίας κ. 'Αννα Νταλάρα και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου κ. 'Αννα Στρατινάκη.

http://www.express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου