Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ E-SHOP.GR

Κύριοι,

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην εταιρία με τα μεγάλα προβλήματα στην εξέλιξη των παραγγελιών και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Προβλήματα που έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά των υπαλλήλων της οι οποίοι όμως βιώνουν τα προβλήματα πολύ πιο νωρίς.

Ξεκινώντας από την μη καταβολή υπερωριών/bonus υπευθύνων, οδηγηθήκαμε στην παράνομη μείωση αποδοχών και φτάσαμε στην μη καταβολή των δεδουλευμένων. Το χειρότερο από όλα είναι πως δεν έχουμε καμία ενημέρωση και οδεύουμε προς τον 3 μήνα μη πληρωμής μισθών.


Η διοίκηση δεν μας ενημερώνει, οι area managers,προσπαθώντας να μας καθησυχάσουν άλλοτε μας παροτρύνουν να κάνουμε υπομονή και άλλοτε μας στέλνουνe-mail πως θα υπάρχει τακτοποίηση των οφειλών εντός ολίγων ημερών και περνάνε.. εβδομάδες.


Από την πλευρά μας έχουμε δείξει την κατανόηση και την υπομονή μας με όλες τις παραπάνω υποχωρήσεις (bonus,υπερωρίες, αποδοχή καταχρηστικών συμβάσεων, παράνομες μειώσεις) σε όλα τα προβλήματα που περνάει η εταιρία. Επειδή όμως, μαζί με την εταιρία περνάμε και εμείς τα δικά μας προβλήματα θα θέλαμε να ενημερωθούμε υπεύθυνα και επώνυμα για τις κινήσεις της εταιρίας καθώς επίσης για το πότε θα γίνει η καταβολή των δεδουλευμένων. Φτάνει πια η ενημέρωση από blogs και εφημερίδες.

Εάν μέχρι το πρωί της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18-5 δεν έχουμε κάποια απάντηση/ενημέρωση/ καταβολή μισθών θα προβούμε –δυστυχώς- στις όποιες νόμιμες διαδικασίες :

(Επίσχεση ,Καταγγελία σε Επιθεώρηση Εργασίας κτλ)



Με εκτίμηση



http://prezatv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου