Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πιάστηκαν 4 κουκουλοφόροι με ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με αναφορές για δράση κουκουλοφόρων υπό την προστασία της Ελληνικής Αστυνομίας στη σημερινή συγκέντρωση διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας τονίζεται ότι:

Η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος, την προστασία των δημοκρατικών θεσμών, καθώς και των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών.

Οποιαδήποτε αναφορά για εξωθεσμική δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας προσβάλλει βάναυσα το σύνολο του προσωπικού της, που καθημερινά δίνει σκληρό αγώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας της πατρίδας μας.

Μιλάμε και γαμώ τις «προσηλώσεις» έχουν οι υφιστάμενοι του Παπουτσή σε όσα αναφέρει η ανακοίνωση των μπάτσων που παραθέσαμε. Και αν δεν το πιστεύεται ρωτήστε τους
κατοίκους της Κερατέας, οποιονδήποτε διαδηλωτή ή επικοινωνήστε με τον φοιτητή Φώτη Δήμου 
που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και θα σας επιβεβαιώσει απόλυτα τα όσα λένε τα όργανα της τάξης στην ανακοίνωση τους. Αν ακόμα εξακολουθείτε να αμφιβάλετε δείτε και το βίντεο που παραθέτουμε. http://gregordergrieche.blogspot.com

Το παρακράτος της κατοχικής κυβέρνησης έντυσε τους Ταγματασφαλίτες του κουκουλοφόρους και σε διατεταγμένη αποστολή τους έστειλε να διαλύσουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση του λαού.

Τέσσερις κουκουλοφόροι πιάστηκαν από τους διαδηλωτές με Αστυνομικές Ταυτότητες πάνω τους.
http://monoalithia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου