Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ενα καλεσμα βοηθειας για ολους μας.

Πολιτικοί, ΜΜΕ, Αστυνομία και Τραπεζίτες της Ελλάδας.
Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους σας.
Σας παρακολουθούμε να γκρεμίζετε και το τελευταίο ίχνος Δημοκρατίας στη χώρα σας.
Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε σκανδαλώδεις δανειακές συμβάσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας προκειμένου να ικανοποιήσετε τους φίλους σας, να παρατάσσετε παρακρατικές δυνάμεις, ως προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις.


Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε στους διαδηλωτές με δακρυγόνα και πέτρες και να βιαιοπραγείτε ανεξέλεγκτα τραυματίζοντας τουλάχιστον 500 απ’ αυτούς, ανάμεσα τους συνταξιούχους και γυναίκες.


Για αιώνες η χώρα σας υπήρξε το υπερήφανο λίκνο της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού και τη μετατρέψατε σε παιδική χαρά των κερδοσκόπων, προκειμένου να πειραματιστούν με το οικονομικό τους Ράιχ.


Απορρίψατε σωτήριες συμφωνίες με
τις Αραβικές χώρες, τη Ρωσία και την Κίνα. Αποτύχατε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να απαιτήσετε τις πολεμικές αποζημιώσεις του 2ου παγκοσμίου πολέμου που δικαιούστε από τους Γερμανούς. Αποτύχατε να προστατεύεστε τα συμφέροντα των πολιτών σας απέναντι σε μια τερατώδη οικονομία, η οποία δεν αντιπροσωπεύει παρά αέρα κοπανιστό, αποδίδει συστηματικά τον πλούτο στους πλούσιους βυθίζοντας τις μεσαίες και χαμηλότερες τάξεις όλο και περισσότερο στη φτώχεια. Αντ’ αυτού επιβάλατε μετρά λιτότητας τα οποία επιπλέον σας αναγκάζουν να συνεχίσετε να αγοράζετε όπλα.


Τα ΜΜΕ δαιμονοποίησαν τις διαδηλώσεις.


Τα υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών εξακολουθούν να κολυμπάνε στο χρυσάφι.


Δώσατε τη χαριστική βολή στην οικονομία σας όταν αποδεχτήκατε ένα ακόμα δάνειο παρά τη διαφωνία του λαού σας.


Συγχαρητήρια, κερδίσατε την αμέριστη προσοχή μας και αποτελείτε πλέον στόχο στον πόλεμο μας ενάντια στο σάπιο σύστημα σας.

Είμαστε οι Ανώνυμοι, Είμαστε Λεγεώνα.
Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνάμε.
Να μας περιμένετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου