Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ

Τι να γράψεις και τι να πεις πια;

Να πεις ότι είδαμε κάτι το οποίο δεν το ξέραμε;

Το μέγεθος(της βίας και του τραμπουκισμού) ήταν αυτό που έκανε όλα τα άλλα να μοιάζουν με παιδική χαρά.

Και να μη γελιόμαστε και μεταξύ μας μάγκες..όταν λέμε ότι ζούμε υπό καθεστώς ΧΟΥΝΤΑΣ-έτσι και χειρότερα αντιμετωπίζεται ο κόσμος που εναντιώνεται..και καλά θα κάνουμε να το λαμβάνουμε ως δεδομένο πλέον και να μην απορούμε.

απλά χθες έγινε ευδιάκριτο και στο πλέον αδαή τι συντελείται στο δρόμο και εν γένει τι είναι αυτό που ζούμε.

Δεν θα γράψω πολεμικό ρεπορτάζ για όσα είδα και έζησα χθες στο κέντρο..αυτοί που ήταν κάτω ξέρουν..όλοι οι άλλοι και να τα δουν από βίντεο δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν ούτε στο πιο μικρό τους δαχτυλάκι τι ακριβώς έχει γίνει..

2 πραγματάκια μόνο..
Δεν ξέρω με τι να τρομάξω πλέον πιο πολύ..
με τις ορδές των τραμπούκων-φασιστοειδών-δολοφόνων της αστυνομίας;
ή
με τους δεκάδες που χθες πίναν το καφέ τους στα στενά της ερμού την ώρα που στο σύνταγμα γινόταν κόλαση;

Είναι σοκαριστικό, όσο και να ξέρεις πως υπάρχει κόσμος που ούτε καν νοιάζεται τι γίνεται γύρω του, να πίνει καφέ σαν να μη τρέχει τίποτα..και μάλιστα λίγα μέτρα από τη πλατεία συντάγματος..
στη Βουλή ψηφιζόταν το ξεπούλημα της χώρας(να χαρώ εγώ πατρίδα..), και μερικοί έπιναν το καφεδάκι τους..
και το πιο λυπηρό;
έβλεπες νέα παιδιά πολλά ανάμεσα σε αυτό το πλήθος..

Ναι ναι ξέρω..θα βρούμε πάλι δικαιολογίες για να καλύψουμε τη προσωπική γύμνια του καθένα..τέλος όμως..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ..

Πάμε και στο 2 που θέλω να πω..

ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ-ΓΑΜΑ-ΩΜΕΓΑ- ΔΙΑΣ-ΤΡΙΑΣ-ΕΡΜΗ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ ή όπως αλλιώς λέγονται οι δίτροχοι τραμπούκοι..
(κάνω ειδική μνεία σε αυτούς και αφήνω έξω για την ώρα τους συναδέλφους τους στα ΜΑΤ(Μονάδα Αγάμητων Τραμπούκων).
Η συμμορία με τα παπάκια λοιπόν χθες απέδειξε πως η λέξη ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν μπήκε τυχαία δίπλα από τη δουλειά τους(ναι ναι δουλειά είναι..σε μία χούντα ως δουλειά θεωρείται το να προπηλακίζεις-τραμπουκίζεις και ενίοτε να σκοτώνεις κιόλας, ανθρώπους που διαδηλώνουν).
Είπαμε..πολεμική ανταπόκριση δεν θα γράψω..το τι έκαναν το είδαν χιλιάδες που ήταν κάτω χθες..οι περίεργοι θα μείνετε με την απορία..ή μάλλον ρωτήστε εκεί στο ΣΚΑΙ να σας πουν..τη κυρία Τσοπανίδου αν γίνεται..(έννοια σου και εσένα κυρία..)

Αν το κείμενο θεωρείται ότι είναι κάτω από στιγμή σύγχυσης-νεύρων και άλλων νευρολογικών παθήσεων σας πληροφορώ ότι πλανάτε οικτρά...
Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω...

Δια ταύτα..
Σέβομαι απόλυτα την ανθρώπινη ζωή..όποιος και να είναι απέναντι μου..άνθρωποι(λέμε και καμία μαλακία)που προσπαθούν να αφαιρέσουν τη δικιά μου ΖΩΗ όμως, θα έχουν στο ακέραιο την ευθύνη που τους αναλογεί για αυτή τους τη πράξη..
Το τσούρμο αυτό των υπέροχων μπαμπάδων που κάνουν ''απλά''τη δουλειά τους στο δρόμο γιατί έτσι τους τα έφερε η ζωή και που είναι και υπέροχοι οικογενειάρχες από την άλλη δεν λογίζονται ως άνθρωποι αλλά ως τραμπούκοι και δολοφόνοι..
Την ίδια ευθύνη έχουν και οι γυναίκες τους με τις οικογένειες τους..αφού τους θέλουν δολοφόνους ας μην έχουν αυταπάτες πια..

Για τους προασπιστές της ''δουλειάς'' και για τον διαχωρισμό των μπάτσων απο τους καλούς αστυνομικούς που κάνουν καλά τη δουλειά τους:

Τόσα χρόνια μας μιλάτε όλοι ότι ο μπάτσος δεν είναι το πρόβλημα και κακώς ο κόσμος ασχολείται με αυτούς..ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..
Η χούντα για να πέσει θέλει τσάκισμα..και οι υπηρέτες των αφεντικών εξίσου..

Αυτοί που επιμένουν ακόμα ότι μέσα από ειρηνικές διαδικασίες θα βρουν τους τρόπους εκείνους ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ας κάτσουν με τις ώρες και να ξαναδούν βίντεο από όσα έγιναν τις 29/06/2011.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αντιστάθηκαν και δεν μάσησαν στη τρομοκρατία.
Η άτακτη φυγή που πολλές φορές αναγκάστηκε ο κόσμος να κάνει, δεν ήταν η παρουσία των δολοφόνων,αλλά η προσπάθεια του να βρει λίγο καθαρό αέρα από τους τόνους μολυσμένων χημικών που έριξε η χούντα για να τους αντιμετωπίσει.

Μπράβο για άλλη μία φορά στα παιδιά της Συνέλευσης Θησείου-Πετραλώνων-Κουκακίου.Η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη είναι το δεδομένο συστατικό που χρειάζεται ο κόσμος ώστε να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή,να έχει δίπλα του ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.

ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ;
ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ..

Ο Zak de la Rocha τραγουδιστής των Rage Against the Machine σε συναυλία στην Ιρλανδία μιλάει για ότι γίνεται στην Ελλάδα..



Μετάφραση:

"Ξέρετε, αρχίζω και συγχύζομαι. Βλέποντας τις ειδήσεις τελευταία και ακούγοντας όλα αυτά τα κοινότυπα λόγια.

Όλα αυτά τα λόγια για την Ιρλανδία και όλα αυτά τα λόγια για την Πορτογαλία και όλα αυτά τα λόγια για την Ισπανία και όλα αυτά τα λόγια για την Ελλάδα.

Όλοι αυτοί λένε: ότι οι λαοί της Ιρλανδίας και της Ισπανίας και της Ελλάδας και της Πορτογαλίας την περάσανε πολύ εύκολα.

Και οι ίδιες εταιρείες που διοικούν αυτούς τους σταθμούς, όπως το CNN, κέρδισαν τόσα πολλά από το στεγαστικό πρόβλημα και τη κρίση που δημιούργησαν.

Οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν τα προβλήματα και δημιούργησαν την οικονομική ύφεση, είναι οι πρώτοι που κατηγορούν ΕΣΑΣ για όσα έγιναν!

Και έχω σιχαθεί, να το λένε ξανά και ξανά αυτό, ξέροντας πολύ καλά ότι ο λόγος που έχουμε συντάξεις, ότι ο λόγος που έχουμε διακοπές, ο λόγος που έχουμε οχτώ ώρες εργασία τη μέρα είναι ακριβώς οι δράσεις που κάνουν τα αδέλφια μας στην Ελλάδα τη στιγμή που μιλάμε.

Οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους ενάντια στη πλούσια τάξη που μας έκλεβε όλους εδώ και χρόνια.

Και μπροστά σε όλη αυτή τη προπαγάνδα θέλω να πω: Πρέπει να ενωθούμε εδώ Ευρώπη. Πέρα από τις εθνικές γραμμές. Πέρα από τις θρησκευτικές διαφορές. Πέρα από τις φυλετικές διακρίσεις. Γιατί οι γραμμές είναι ξεκάθαρες, είναι ή αυτοί ή εμείς.

Είναι η ώρα να ξυπνήσουμε! Ξυπνήστε! Ξυπνήστε!"

http://tsakalman.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου