Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τελικα, δεν εισαστε ουτε για τα πανηγυρια!

Τους ειπαμε οτι : "Εισαστε για τα πανηγυρια"
και αυτοι το πηραν τοις μετρητοις.

Πρωτος πανηγυρτζης ο σοσια-ληστης Καρχιμακης ειπε να δοκιμασει τη τυχη του σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στην Σητεία. Αλλα δυστυχως δεν του "βγηκε" μια και οπως λενε οι πληροφοριες αποδοκιμασθηκε εντονα. Καποιοι μιλανε και για "ξαναστροφες" που δεχθηκε απο αγανακτισμενο κρητικο. Παντως το σιγουρο ειναι οτι εβαλε την ουρα στα σκελια και την εκανε με σοσιαλιστικα πηδηματακια.

Ο δευτερος σοσια-ληστης που ειπε να δοκιμασει τη τυχη του ηταν ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ιωαννίνων Μιχάλης Παντούλας που επιχείρησε να παρακολουθήσει το τοπικό πανηγύρι στο χωριό Γρανιτσοπούλα αλλα δεν του βγηκε ουτε αυτουνου. Εντονες αποδοκιμασιες και...κατα κει που παει και ο Καρχιμακης.

Τριτος σοσιαληστης ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρήστος Μαγκούφης, θέλησε να πάρει το μικρόφωνο και να χαιρετίσει τους συμπατριώτες του στο πανηγύρι της Αγναντιάς στην Καλαμπάκα.
Αλλα αντι για το μικροφωνο πηρε τον "πουλο" και αποχωρησε χωρις να μπορεσει να πει ουτε ενα ψεμμα, ουτε μια μαλακια η εστω ενα τραγουδακι.Κριμα το Παλληκαρι.

Τελικα το μηνυμα του Δεκαπενταυγουστου ειναι οτι ...

Δεν εισαστε ουτε για τα πανηγυρια.. συντροφοι

Και αλλη φορα μην παιρνεται τοις μετρητοις οτι σας λεμε, γιατι καμμια φορα λεμε και καμμια μαλακια για να περναει η ωρα....ωσπου να σας στειλουμε στο διαολο!!!

http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου