Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμάζονται για αιματοκύλισμα στη Θεσσαλονίκη, κύκλωσαν την πόλη.ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Οι επαίτες της Αμερικάνικης Πρεσβείας ,μαζί με χιλιάδες πάνοπλους πραιτωρες ανηφόρισαν για τη Θεσσαλονίκη. .

Για την προστασία των ανδρείκελων του Μνημονίου, εχουν κυκλώσει την πόλη χιλιάδες αστυνομικοί όλων των βαθμίδων και σκοπών. Η συνταγογράφηση αναφέρει περί τους 15.000-20.000 "κωδικούς" Πάνοπλοι, με χημικά, όπλα, μηχανές-αυτοκίνητα, υπερ σύγχρονα όπλα έλεγχου, κλπ.. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη
στρατιωτική μέγγενη των ταγμάτων ασφαλείας, έτοιμοι να αιματοκυλήσουν την πολη αν αυτό χρειασθεί..

Αφού κατανόησαν πλήρως τις ορέξεις των ντόπιων παρασίτων της Αστικής Τάξης(εφοπληστες κλπ) και των ξένων επικυρίαρχων τα ντόπια ανδρείκελα προχωρούν στην εκτέλεση της κοινωνίας.

Διέλυσαν τους αγρότες, διέλυσαν τους εργαζόμενους στον «ιδιωτικό τομέα», τώρα στο δημόσιο, καθαρίζουν το σύνολο των κοινωνικών δομών που μπορούσαν έστω και με ελλείψεις να καλύπτουν στοιχειώδης ανάγκες της κοινωνίας, πάντα μέσα στα πλαίσια του Κράτους. Σχολεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ-ενέργεια, δημόσια Γη, όλα καταρρέουν και χάνονται από την απληστία των εγκάθετων κωματικών διοικήσεων και περνούν στη σφαίρα της «ιδιωτικής ανάπτυξης».

Αποφασίζονται χιλιάδες απολύσεις. Κατέλυσαν το άσυλο, φυλακίζουν δεκάδες πολιτικούς αγωνιστές, Σχεδιάζουν ζώνες με ιδιαίτερα εργασιακά και φορολογικά κίνητρα για τους καπιταληστές και τους ανθρώπους του καθεστώτος. Ο νομικός εργασιακός μεσαίωνας που ψήφισαν οι επαίτες της Αμερικάνικης Πρεσβείας θα εφαρμοσθεί προς ικανοποίηση τν ντόπιων παρασίτων του ΣΕΒ όσο και των ξένων «εργοστασιαρχών»!!!!

Τα σχολεία ξεκινούν χωρίς καθηγητές, χωρίς βιβλία, αλλά με μπόλικους ασφαλίτες να παρακολουθούν τις όποιες αντιστάσεις.

Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσουν αντιστεκόμενους, εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές. Απέναντι τους στρώθηκαν χιλιάδες αστυνομικοί έτοιμοι να υπερασπισθούν με κάθε ανθρώπινο κόστος το καθεστώς..

ΥΓ: Προσοχή. Θα πρέπει να θεωρείτε απολύτως βέβαιο ότι οι ηγεσίες των καθεστωτικών αριστερών κομμάτων(ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΚΚΕ κλπ) θα συνεργασθούν με τα τάγματα ασφαλείας στoν ευνουχισμό των αντιστάσεων, έχοντας ιδιαίτερο ρόλο στους σχεδιασμούς της αστυνομίας ως «εγγυητές» των «ειρηνικών εκδηλώσεων».

http://dakrygono-a.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου