Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στην πρωτοκαθεδρία ως μακελάρης ο Μπόμπολας

Νέο μακελειό χθες στο συγκρότημα του Μπόμπολα. Μέχρι αργά το βράδυ ήταν γνωστοποιημένες 26 απολύσεις, δίχως, όμως, να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των εργαζομένων που είχε σφαγιαστεί, ούτε καν να επαληθευτεί, δεδομένης και της ανυπαρξίας, μετά από την εργοδοτική εξόντωση, του συνδικαλιστικού εκπροσώπου των εργαζομένων στη ναυαρχίδα του συγκροτήματος, στην εφημερίδα "Εθνος".

Η συνένωση των αθλητικών τμημάτων που είχε προηγηθεί, ως ένα newsroom, απέφερε 18 απολύσεις στο «ΕΘΝΟΣ ΣΠΟΡ», στην εφημερίδα «Goal» και στον ρ/σ «Sentra FM» του συγκροτήματος του Φώτη Μπόμπολα. Οι υπόλοιπες αφορούν το
περιοδικό "TV Ζάπινγκ" (ιδιοκτησίας Πήγασου-ΔΟΛ) όπου οι εργαζόμενοι που απέμειναν - άλλοι πριν προλάβουν να θρηνήσουν για το χαμό των συναδέλφων τους κι άλλοι πριν χαρούν που, προς το παρόν, έσωσαν το τομάρι τους - έμαθαν ταυτόχρονα ότι θα υποστούν μείωση μισθών κατά 20%. Πιο απλά, πριν να πάρουν ανάσα "διδάχτηκαν" ότι πρέπει να την καταπιούν.

Η νέα σφαγή έχει περιθώρια μεγαλύτερης αφού η εργοδοσία διέδιδε, μέσω των υποτακτικών της, ότι θα ολοκληρωθεί με 40 συνολικά - σε αυτή τη φάση - μέχρι τέλος του μήνα.

(Μη διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αριστερή ΕΣΗΕΑ θα κουνήσει απειλητικά όλα της τα δάχτυλα προς τον Μπόμπολα και ότι αυτός θα της κουνήσει μόνο ένα… Όπως κάνει, εκ νέου, ο ξεθαρρεμένος Αλαφούζος και σκέφτεται να αποτελειώσει ο εμπνευστής Ψυχάρης στον ΔΟΛ).

katalipsiesiea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου