Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σκάι εμετός

Το τηλεοπτικό βοθροκάναλο του Αλαφούζου δεν έχει αφήσει ούτε έναν εργατικό αγώνα να μην τον συκοφαντήσει και προβοκάρει. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο του τους μαθητές που κάνουν καταλήψεις. Αυτό είναι όμως το ένα θέμα. Το άλλο είναι ότι διαστρεβλώνει ολοφάνερα και τα λεγόμενα ατόμων που παρουσιάζει στα βίντεο βάζοντας στο στόμα τους λόγια που δεν έχουν πει. Και το κάνουν με τέτοια μαεστρία που θα τους ζήλευε και ο Γεωργαλάς.

Στο βίντεο που παραθέτουμε ένας μαθητής μέλος του ΣΑΣΑ λέει επί λέξει:
«Τώρα υπάρχει εκφοβισμός καλλιεργείται και ένα πνεύμα μοιρολατρίας και φόβου γενικά το οποίο παλεύουμε να σπάσει, και μέσα από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και το ΣΑΣΑ στο πλευρό του ΠΑΜΕ». Και τι συμπέρασμα λέτε ότι έβγαλε ο δημοσιοκάφρος, που επιμελήθηκε το βίντεο; «Μαθητές δεν διστάζουν να δηλώσουν μπροστά στην κάμερα ότι κάνουν κατάληψη για λογαριασμό άλλων»!!!.

Μιλάμε για Γκαιμπελισμό σε όλο του το μεγαλείο!!! Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούν τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Αλαφούζος και αυτό το αντιλαμβάνεται όποιος έχει στοιχειώδη αντίληψη.

Με την ευκαιρία δείτε και ένα βίντεο από την χθεσινή κατάληψη από φοιτητές του υπουργείου Παιδείας.http://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου