Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Teenage Riot: Athens

Upon arriving in Athens we find a city whose streets are disappearing under uncollected waste. There's a sense of desperation overcoming the citizens. In the run up to a 48-hour national strike we meet teenage anarchists who are desperate for police blood, communists praying for revolution, and civil servants struggling to understand what has happened to their country.

Από τη στιγμή που θα φτάσουμε στην Αθήνα βρίσκουμε μία πόλη της οποίας οι δρόμοι εξαφανίζονται κάτω από μη μαζεμένα απόβλητα. Υπάρχει μία αίσθηση απελπισίας η οποία πλημυρίζει τους πολίτες. Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για μία 48ωρη εθνική απεργία, συναντάμε έφηβους αναρχικούς οι οποίοι είναι διψασμένοι για αστυνομικό αίμα, κομμουνιστές που προσεύχονται για επανάσταση, και δημοσίους υπαλλήλους που προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί στην χώρα τους.

Ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αφηγείται τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα. Τα έχει όλα. Απόψεις αναρχικών, δηλώσεις από το ΠΑΜΕ, αλλά το κυριότερο η άποψη και οι δράσεις της νεολαίας.




poetrybar

πηγή: http://www.vice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου