Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ρ/Σ ''94FM ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ''

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 16/12/2011

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM» καταγγέλλει την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση της απλήρωτης εργασίας μας, εδώ και 5 ½ μήνες. Λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από τις αρχές Νοεμβρίου.
Ενώ τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Ραδιοφώνου διέδιδε ότι μαζί με το δώρο των Χριστουγέννων θα βρει χρήματα για να καταβάλλει και δύο μηνιάτικα, τελικά στην πρόσφατη συνάντησή μας (16/12/011) με τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαδάτο, εκείνος επικαλέστηκε …γραφειοκρατικό και διαδικαστικό κώλυμα για την εξόφληση -έστω και- μέρους από τους ανεξόφλητους μισθούς μας! Τον προηγούμενο μήνα, όπως άλλωστε και τον προ-προηγούμενο, μας έλεγε ότι δεν υπήρχαν λεφτά, αυτήν την φορά μας είπε ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για εμάς! Για ακόμη μια φορά οι «προσπάθειες» για αποκατάσταση πέφτουν στο κενό.
Σας γνωστοποιούμε ότι στο σύνολο των 34 εργαζομένων στο Ραδιόφωνο του δήμου οφείλονται δεδουλευμένα από τον
περασμένο Ιούλιο (και μισός Δεκέμβρης του ‘10!).
Έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αντοχής και καλής θέλησης κι ενώ έχουμε αντιμετωπίσει ήδη περικοπές και μειώσεις μισθών αλλά και απειλές για συγχωνεύσεις, εφεδρείες, απολύσεις, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε, κλιμακώνοντας σε κάθε περίπτωση τις κινητοποιήσεις.
Καλούμε τη διοίκηση του Ραδιοφώνου και τον Δήμο Ηρακλείου, να σταματήσουν την ασυνέπεια και να φροντίσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους 34 εργαζομένους στο Ραδιόφωνο που ταλαιπωρούνται την ώρα που εντείνονται οι βιοποριστικές δυσκολίες
ώστε να επιστρέψει και πάλι σε ομαλή λειτουργία ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης μας, πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94 FM»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου