Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Αγαπητέ Δικαιούχε,

Η ιστοσελίδα αυτή δεν θα ξαναπροβάλει ενημέρωση για τις κοινωνικές παροχές του Οργανισμού.
Ο Οργανισμός κλείνει με απόφαση της κυβέρνησης Παπαδήμου που στηρίζεται από τα "λαοφιλή" κόμματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ.

Δι' αυτού του τρόπου θα πάψουν πλέον:

1. Να λειτουργούν οι 25 βρεφονηπιακοί σταθμοί του Οργανισμού που χτίστηκαν και λειτουργούν με τα δικά σας λεφτά και φιλοξενούν 2.000 παιδιά ελλήνων εργαζομένων στα οποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και διατροφή, στηρίζοντας έτσι ουσιαστικά την εργαζόμενη μητέρα και την οικογένεια.

2. Να συντηρούνται 2.700 ξενοδοχειακές μονάδες και οι εργαζόμενοι σ' αυτές. Με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού ενισχύονται γενικότερα οι υπηρεσίες του Τουρισμού, διατηρούνται θέσεις εργασίας, μειώνεται η εποχική απασχόληση και τονώνονται οι τοπικές οικονομίες.

3. Να παίρνουν ανάσες ζωής και ανάπτυξης χιλιάδες επιχειρήσεις επισιτισμού, και όχι μόνο, μέσα από τα εκδρομικά προγράμματα.

4. Να διατίθενται δελτία θεατρικών χειμερινών και θερινών παραστάσεων τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Με το πρόγραμμα διανομής θεαμάτων ενισχύονται οι θεατρικές σκηνές οι οποίες στηρίζουν το πολιτιστικό κομμάτι της χώρας.

5. Η ακίνητη περιουσία του Ο.Ε.Ε. (173 κτίρια) ανέρχεται σε 500.000.000 Ευρώ.

6. Να έχουν τη δυνατότητα εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, άνθρωποι του μόχθου, να απολαμβάνουν το αγαθό των διακοπών, της φυγής, έστω για λίγο, από την καθημερινότητα, μέσω των προγραμμάτων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και μάλιστα με λεφτά δικά τους και των εργοδοτών χωρίς το κράτος να δαπανά ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Εσύ, μπορείς με την φωνή σου να αντισταθείς.

Να αποτελέσεις για μας πολύτιμο σύμμαχο.

700 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.


Συμπλήρωσε τη φόρμα διαμαρτυρίας για να μην καταργηθεί ο Οργανισμός Εργατικής ΕστίαςΈνωσε τη φωνή σου μαζί μας στο Facebook

1 σχόλιο:

  1. Όσοι Άνθρωποι έχουμε αξιοπρέπεια κι έχουμε επωφεληθεί από τους οργανισμούς αυτούς οφείλουμε να συμπαρασταθούμε και να παλέψουμε για την ματαίωση αυτών των αποφάσεων. Δίπλα τους και μαζί τους, γιατί αύριο η κυβέρνηση-χούντα θα επιφυλάξει την ίδια μοίρα πιθανώς και για εμάς, για τον σύντροφό μας, τον αδερφό μας, τον πατέρα μας, το παιδί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή