Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΛ.ΑΝΥ.Α. ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!

Μπορει καποιοι πριν περιπου ενα μηνα να απορησαν στο ακουσμα του ονοματος τους και να σκεφτηκαν οτι ισως να ειναι και θεμα χρονου, αυτο το κινημα με το ''περιεργο'' και καπως ''προκλητικο'' ονομα να χαθει ετσι γρηγορα οπως και γρηγορα ξεκινησε.
Ενα μηνα και κατι ''λιγες'' μερες αργοτερα, ολοι αυτοι και μαζι τους και πολλοι αλλοι, οχι μονο επεσαν εξω στις προβλεψεις τους, αλλα αντιθετα με μεγαλη τους ''εκπληξη'' βλεπουν απο μακρυα τα κατορθωματα των αλανιων και νοιωθουν ευτυχισμενοι που η εξελιξη αυτη δεν υπηρχε στο ''στοιχημα''και δεν πονταρανε στην αποτυχια τους. Γιατι ειναι σιγουρο οτι για οσους δεν γνωριζαν το ''μεταλο'' της ψυχης'' και την ''προελευση'' αυτων των ''παιδιων'' η αποτυχια σαν αποτελεσμα ηταν δεδοδενη.
Για μας ομως τα αλ.ανυ.α δεν υπαρχει καμμια εκπληξη και καμμια απορια. Οι στοχοι μας και η πορεια μας ειναι σαφεις και πολυ προσανατολισμενοι και η επιτυχια των δρασεων μας ειναι κατι σαν δεδομενο, αφου η πορεια μας και η εμπειρια μας στο ''δρομο'' ηταν για μας το καλυτερο εφοδιο και η πιο σιγουρη συνταγη προς την επιτυχια!!. Μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα, το κινημα μας εχει
κανει τοσα πολλα και με τετοια επιτυχια, τοσο σε επιπεδο εσωτερικης ''διαμορφωσης'' μεσα απο διαδικασιες απολυτης αμεσης δημοκρατιας, οσο και σε επιπεδο δρασεων και παρεμβασεων.
Το συμπεραμα που αποκομιζει καποιος που ''ζει'' απο μεσα και απο κοντα ολες αυτες τις ζυμωσεις ειναι ενα. Το κινημα ''παει καλα''. Και δεν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι διαφορετικο, απο τη στιγμη που ο πυρηνας του ειναι τοσο καλα ''δουλεμενος'' και ''σφυρηλατημενος'' για να κανει αυτο ακριβως που χρειαζεται, τη στιγμη που το χρειαζεται, χωρις ιδιοτελειες και εγωισμους, χωρις αγκομαχηματα και μικροπρεπειες, με αριστα αντανακλαστικα και ''αμυνες'' σε καποιους ''ιους'', με απολυτη αλληλεγγυη μεταξυ των μελων του και με τοση ορεξη για προσφορα και απολυτη συνειδηση για τους καθε λογης κινδυνους που καιροφυλακτουν και που ειναι καποιες φορες αναποφευκτοι στα, πλαισια της μορφης δρασης ενος μαχητικου κινηματος με προσφορα στη κοινωνια.
Το κινημα αλ.ανυ.α λοιπον μπορει να ειναι ενα νεο ''ονομα'' στα αλυσιδα των κινηματων, αλλα η ιστορια, η εμπειρια και η ''εντιμοτητα'' των μελων του, δεν αφηνουν περιθωρια για αμφισβητησεις και το κυριοτερο, κανενα απο τα μελη του δεν συμβιβαζεται με την αποτυχια και αυτο ειναι ενα απο τα ''μυστικα'' που εστειλε πολλους επιδοξους επιβουλευτες του στον ''κουβα''

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΑΛ.ΑΝΥ.Α.......ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!


oianentaxtoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου