Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη ο Καρβέλας; ή μήπως τα κατάφερε ο Σφαέλος και η Αννίτα Πάνια...

...να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα του...πόρταλ των Β.Π;

Χαμός προκλήθηκε χθες το βράδυ στο διαδίκτυο...για κάνα τρίωρο περίπου, μετά την ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα στο site...της γυναίκας του και του διευθυντή ειδήσεων του Alter Κοσμά Σφαέλου, στο οποίο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τάσσεται υπέρ του Καρατζαφέρη και των απόψεων του περί του δικαιώματος...στην οπλοχρησία! Εμείς ανεβάσαμε το θέμα στις 8:24 το πρωί (διαβάστε εδώ), προκειμένου να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ζεστό για να μπορέσει το ofono να ακολουθήσει...

...πορεία ανάλογη με την υψηλή τηλεθέαση που είχε παραδοσιακά η ιδιοκτήτρια του, πράγμα που το...'πόρταλ' των 'ανατρεπτικών' Βορείων Προαστείων, δεν έχει. Αφού με πολλή προσπάθεια προσπαθεί το εγχείρημα των Σφαέλου - Πάνια, να πλασαριστεί στα 1000 πρώτα της κατάταξης της alexa, αλλά δυστυχώς (για αυτούς) η εταιρία μετρήσεων στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι πιο σκληρή....ακόμα και από την AGB!

Τι ήταν αυτό που έκανε το γνωστό μουσικοσυνθέτη να ξεσπαθώσει ως άλλος Τσάρλτον Ίστον, υπέρ της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας και να ταχθεί ουσιαστικά στην...διάθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη; Ο οποίος
λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει τη νέα "μεγάλη μεταγραφή" του ΛΑΟΣ στη θέση του...αποχωρήσαντα 'μπουμπούκου' , τον γιό της Αλίκης Βουγιουκλάκης, τον Γιαννάκη τον Παπαμιχαήλ.




Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος ηθοποιός Τσάρλτον Ίστον (στα αγγλικά γράφεται Charlton Heston, άρα μπορεί και να προφέρεται ως Τσάρλτον Χέστον), ήταν πρόεδρος στην ΝRA, μιά οργάνωση υπέρ της οπλοχρησίας. Βέβαια ο ηθοποιός δεν είχε υπολογίσει ότι πολλά από τα αμερικανάκια σε κάποιες περιπτώσεις μπέρδευαν τη σχολική αίθουσα με πίστα του Call of Duty και γάζωναν μερικούς συμμαθητές τους...έτσι, επειδή ήταν καταπιεσμένοι!

περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου