Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κωλοτούμπες: Ο Μεγάλος τελικός

Ενώ η μπλογκόσφαιρα ασχολείται με τις κρυφές δημοσκοπήσεις, εμείς στο clopy.wordpress.com είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα σε παγκόσμια αποκλειστική μετάδοση, τις υποψηφιότητες για τον Mr. Κωλοτούμπα 2012*

Ας δούμε τις υποψηφιότητες:

Παναγιωτηηηηηης Ψωμιαααδηηηηηηηης: Διεκδικεί σήμερα τον τίτλο χάρη στη δήλωσή του (και τη διάψευσή της) περί “αδελφού κόμματος” (Χρυσή Αυγή)

    

Αντωωωνηηηηηηηης Σαμαρααααααααας: Βρίσκεται απόψε ανάμεσά μας, λόγω των δηλώσεών του ένα χρόνο πριν πως “όσοι βάζουν το δίλημμα μεσοπρόθεσμο ή δραχμή” είναι ανεύθυνοι και διώχνουν τις καταθέσεις.

     

Άδωνιιιιιιις Γεωργιαααααδηηηηηηηηης:
Για το “Λένε τώρα σοβαρά, οτι θα φύγω εγώ απ το ΛΑΟΣ να πάω στη Νέα Δημοκρατία;”

 

Κυριααακοοοοοοος Βελοπουλοοοοοοοοος: “Θα φύγω τελευταίος απ το ΛΑΟΣ. Γιατί το άδικο δεν το θέλει κι ο θεός”

 

Βαγγεεεεληηηηηηηης Βενιζεεεελοοοοοοοος: “Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους”

 

Γιωργοοοοοοοοος Καρατζαφεεεερηηηηηηης: Για το “ο Παπαδήμος είναι της λέσχης Μπιλντεμπεργκ” και το “τον Παπαδήμο τον πρότεινα εγώ”.

     

Γιωργααααααακηηηηηηηηηηηηηης Παααπααανδρεεεεεουουουου: Για το “δεν θα αυξήσουμε τα όρια συνταξιοδότησης, δεν θα παγώσουμε τους μισθούς, δεν θα αυξήσουμε τους φόρους”

    
Και ένα βίντεο εκτός συναγωνισμού: Προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ το 2007 , που κατηγορεί τη ΝΔ για μια κωλοτούμπα, την οποία έκανε αργότερα και το ίδιο.

    

*Σημείωση της επιτροπής: Ζούμε στην κοινωνία του θεάματος. Ως εκ τούτου στον τελικό γίνονται δεκτές μόνο υποψηφιότητες που έχουν σταλεί με βίντεο. Αν πιστεύετε οτι παραλείψαμε την υποψηφιότητά σας, μη διστάσετε να μας στείλετε το βίντεο της κωλοτούμπας σας όσο ακόμα οι υποψηφιότητες είναι ανοικτές.

ΠΗΓΗ: clopy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου