Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΑΒΑΣΤΑΚΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έψαχναν καιρό για μία είδηση που θα έδινε την πολυπόθητη αφορμή να "νομιμοποιήσουν" ξανά το δόγμα της μηδενικής ανοχής και την πολυσύνθετη καταστολή προς τον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό.

Η μη εμφάνιση των Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και στις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα" ήταν η ιδανική ευκαιρία για να ξεσαλώσουν.

Μα καλά, αναρωτιούνται τα τσιράκια του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Ψυχάρη και του Αλαφούζου, είναι δυνατόν οι κατηγορούμενοι για "τρομοκρατία" να κυκλοφορούνε ελεύθεροι και να μην βρίσκονται μέσα στα πιο υπόγεια κελιά των φυλακών; Μερικοί, κάνανε και ένα βήμα παραπάνω. "Ο κόσμος είναι έξαλλος με αυτή την υπόθεση", τσιρίζανε τα πιο υποταγμένα σκυλιά των εφοπλιστών - μεγαλοεργολάβων που έχουν στην κατοχή τους τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Ξαφνικά, όλοι θυμήθηκαν ότι, εδώ και 10 μήνες, υπάρχει μία δίκη για την επαναστατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μία δίκη που διεξάγεται σύμφωνα με τους νόμους και τις υπάρχουσες διατάξεις. Μία δίκη μέσα στο πλαίσιο της "δημοκρατίας" τους, που μερικές φορές καταντάει αφόρητη, ακόμα και για τους πιο πιστούς υποστηρικτές της.

Οι μάσκες πέσανε και πάλι. Οι "δημοκράτες" δεν ανέχονται να αποφυλακίζονται μετά το 18μηνο της προφυλάκισης όσοι κατηγορούνται για "τρομοκρατία". Δεν ανέχονται το αδίκημα της παραβίασης των περιοριστικών όρων να είναι πλημμέλημα, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις παπαριές που λένε για διεθνές ένταλμα σύλληψης.Οι ένστολοι ναζί της αστυνομίας πρωτοστατούνε στον αγώνα για μηδενική ανοχή και αναφέρουν προκλητικά την περίπτωση του Χριστόφορου Μαρίνου που τον Ιούλιο του 1996, βρέθηκε "αυτοκτονημένος" στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος". Ήδη, βγάζουν τα γουρουνίσια μούτρα τους στις οθόνες των τηλεοράσεων και λένε ότι δεν μπορεί να κινδυνεύουν θανάσιμα οι αστυνομικοί για να πιάσουν τους "τρομοκράτες" και μετά να τους αφήνουν ελεύθερους. Στην Ελλάδα του 2012, οι μπάτσοι, δηλαδή οι ένστολοι ναζί όπως έδειξαν τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, θέλουν να πάρουν και τη δικαιοσύνη στα χέρια τους. Για να την περιποιηθούν κατάλληλα.

Για να είμαστε ειλικρινείς με τους αναγνώστες μας, δεν περιμέναμε από τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν ρεπορτάζ για τους μάρτυρες κατηγορίας που έχουν ξεφτιλιστεί, μέχρι τώρα, στη δίκη του "Επαναστατικού Αγώνα". Δεν περιμέναμε να φωνάξουν για τις τρομερές αντιφάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στο κατηγορητήριο και τα πραγματικά γεγονότα. Δεν περιμέναμε να προβάλλουν τις πολιτικές θέσεις και τις απόψεις των Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα. Όταν βλέπεις όμως, με αφορμή τέτοια περιστατικά, να μιλάνε για πρόκληση της κοινής γνώμης και για εξοργιστικές αποφάσεις της δικαιοσύνης, όλοι όσοι αγνοούνε τις αυτοκτονίες, την τεράστια ανεργία, τη φτώχεια και τα βάσανα που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές ακραίας λιτότητας και η κρατική τρομοκρατία, τότε σου ανάβουν τα λαμπάκια.

Ποιοί έγιναν έξαλλοι επειδή 2 άνθρωποι είναι απολύτως νόμιμα ελεύθεροι, αφού πρώτα έφαγαν στη μάπα 18 μήνες εξοντωτικής προφυλάκισης; Το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι; Οι εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες που έχουν πέσει στα χέρια των μπάτσων και έχουν δεινοπαθήσει από το ξύλο, τα δακρυγόνα και τις παραβάσεις που τους χρεώνουν για να γεμίσουν τα άδεια κρατικά ταμεία; Αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους; Ασφαλώς όχι. Έξαλλοι είναι οι τραπεζίτες, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι εφοπλιστές, τα τσιράκια του ΔΝΤ, οι μπάτσοι - ένστολοι ναζί και οι πουτάνες της δημοσιογραφίας. Δηλαδή, σχεδόν όλοι όσοι απαρτίζουν το αντίπαλο στρατόπεδο και θέλουν να συνεχιστεί η κυριαρχία τους. Μόνο που, κάποια στιγμή, θα πρέπει να πάρει θέση και ο λαός για να διαλύσει όσους λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

ΠΗΓΗ: IMF FUCK OFF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου