Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Όργιο απληρωσιάς στον Επικοινωνία 94FM

"Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής,"Eπικοινωνία 94FM". Στο τέλος Αυγούστου, θα τους οφείλονται συνολικά 7,5 μήνες δεδουλευμένων. Αλλά η δημοτική αρχή βρίσκεται εδώ και καιρό (πριν το καλοκαίρι) στην παραλία με τα κουβαδάκια της, αδιαφορώντας για τους εργαζόμενους και παρανομώντας σε βάρος τους."

* * * * *

Στις 17 Ιουλίου προσήλθε στην Επιθεώρηση Εργασίας για ακρόαση ο Γρηγόρης Παπαδάτος, διευθυντής του Ρ/Σ, σχετικά με τις δεδουλευμένες αποδοχές τις οποίες από τον Φεβρουάριο οφείλει στο προσωπικό του δημοτικού ραδιοφώνου,
ενώ στις 31 Αυγούστου
λήγει η προθεσμία που έλαβε σχετικά με ποσό που έχει δεσμευθεί ότι θα καταβάλλει ως μέρος των οφειλόμενων δεδουλευμένων στο σύνολο των 34 εργαζομένων.

Την ίδια ώρα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία το προσωπικό έχει αιτηθεί
κατά της διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης και του Δήμου και τις επόμενες ημέρες αποστέλλονται οι δικαστικές αποφάσεις.

Οι εργαζόμενοι του Επικοινωνία 94FM, 22 / 08 / 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 

«Επικοινωνία 94FM» : Δελτίο Τύπου Σωματείου Εργαζομένων για τις επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας
31/05/2012

Αγαπητοί συμπολίτες, συνδημότες

ακροατές /τριες του σταθμού,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι εργαζόμενοι στον Δημοτικό Ρ/Σ «Επικοινωνία FM» συνεχίζουμε εδώ και καιρό τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο καθεστώς της πολύμηνης απληρωσιάς που φέρνει εμάς και τις οικογένειές μας διαρκώς αντιμέτωπους με τα οικονομικά και ψυχικά μας όρια. Τα προβλήματά μας, τα οποία έχουμε καταγράψει σε εξώδικα, επιστολές και ανακοινώσεις, παραμένουν μέχρι σήμερα άλυτα.

Την ώρα που οι μηνιαίες αποδοχές μας έχουν υποστεί συντριπτικές μειώσεις από τις «μνημονιακές» περικοπές κι ενώ με τα «τσεκουρεμένα» εισοδήματά μας καλούμαστε να πληρώνουμε ατέρμονα για χαράτσια και φόρους, η Επιχείρηση Ραδιοφωνίας με πρόεδρο τον Γρ. Παπαδάτο και η Δημοτική Αρχή υπό τον Π. Βλασσόπουλο, εξακολουθούν να μας οφείλουν μισθούς περίπου 6 μηνών! Για το λόγο αυτό καταγγείλαμε τις παράνομες καθυστερήσεις των δεδουλευμένων μας στην Επιθεώρηση Εργασίας Ν.Ιωνίας ενώ, με την συνδρομή και των κλαδικών σωματείων έγιναν δικαστικές προσφυγές ζητώντας την άμεση εξόφληση με προσωρινές διαταγές, με ασφαλιστικά μέτρα και με αγωγές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία και τους συλλόγους που βρίσκονται αλληλέγγυα στο πλευρό μας. Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και την ανάδειξη νέου Δ.Σ. δυναμώνουμε τη δράση μας στα πλαίσια του θεσμικού συνδικαλιστικού κινήματος. Δεν υπάρχει βήμα πίσω από την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων και την υπεράσπιση των συλλογικών μας συμβάσεων. Ζητούμε το αυτονόητο, να μπορούμε να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια και να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της δημοτικής ραδιοφωνίας.


Για το Σωματείο 

Εργαζομένων «Επικοινωνία» 


 Πρόεδρος                                                              Γραμματέας

Ελίζα Λιμοντζόγλου                                  Ματίνα Κουντουρογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου