Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!!!!

Τα ξημερώματα της Κυριακής πέντε άτομα, τα οποία επέβαιναν σε 4 μοτοσυκλέτες, επιτέθηκαν σε 2 αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι όμως κατάφεραν να διαφύγουν. Λίγο αργότερα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι, έναν 19χρονο Ιρακινό στην ίδια περιοχή. Ο νεαρός αλλοδαπός υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και μεταφέρθηκε.

Λίγες ώρες αργότερα, χρήστης του facebook απειλείται από έναν εκ των φονιάδων του Ιρακινού!!!! Διαβάστε ένα κομμάτι του διαλόγου τους!!!! Υπάρχει η ομολογία του φονιά και η απειλή του κατά την ζωή του χρήστη του διαδικτυακού τόπου. Πρέπει να παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την απειλή τουλάχιστον!!!!! 



Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και άλλοι χρυσαυγίτες!!!!!




Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το ΘΡΑΣΟΣ που έχουν αποκτήσει τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα. Δεν μπορεί κάποιος να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό μίσος; Να σταματήσει τη δράση τους; Τους έχουν αφήσει να δρουν ανεξέλεγκτα χωρίς να τιμωρείται κανένας!!!!

Και το κλου της υπόθεσης: Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή οι Ελληνες μπορούμε να κλέβουμε, να βιάζουμε, να σκοτώνουμε αρκεί να μην αντιδράμε στα αφεντικά μας, να μην συμμετέχουμε σε απεργίες κτλ. Κατά αυτούς είμαστε στην χώρα μας οπότε έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να τιμωρούμαστε...!!!! Δείτε το θεϊκό σχόλιο της Χρυσής Αυγής παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου