Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Οι δολοφονίες συνεχίζονται. Δυο νεκροί σε κάδο απορριμμάτων- Η Αριστερά όμως κάνει διακοπές

Ακόμα δυο νεκροί, μάλλον μετανάστες, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο, βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα. Βρέθηκαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών μαχαιρωμένοι.

Είναι φανερό ότι το πογκρόμ εναντίον των μεταναστών από τους ναζιστές συνεχίζεται. Τα κατακάθια με...
ανθρώπινη μορφή ανέλαβαν δράση να "ξεβρομίσουν" τον τόπο και το κάνουν σε καθημερινή βάση με συνέπεια. Οι ναζιστές δολοφόνοι μετέρχονται όλων των μέσων που διαθέτουν και σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία που έχουν αλώσει αφαιρούν ζωές ανυπεράσπιστων ανθρώπων, ευάλωτων ανθρώπων που ίσως κανείς δεν τους αναζητήσει.

Κι όμως, παρά τους απανωτούς, συνεχόμενους φόνους μεταναστών η επίσημη Αριστερά κοιμάται μακάρια. Εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου περιορίζεται σε δηλώσεις και ανακοινώσεις καταδικάζοντας λεκτικά τους φόνους.

Επέλεξε η επίσημη αριστερά να κινείται σε δρόμους υπευθυνότητας και σοβαρότητας και άφησε τους ακτιβισμούς του παρελθόντος στο ..παρελθόν. Με τους 70 βουλευτές που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και τη μια δεκάδα που διαθέτει το ΚΚΕ θα μπορούσαν από μόνοι τους να πάνε να αποκλείσουν συμβολικά τη ΓΑΔΑ απαιτώντας από τους αρχιμπάτσους να βρούνε μέσα σε μια ώρα τους δολοφόνους, τους συνεργάτες τους.

Να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής και να απαιτήσουν να κηρυχτεί παράνομη η οργάνωση αυτή. Να προτάξουν το αντιφασιστικό κίνημα και να συμμετάσχουν σ΄ αυτό με πράξεις κι όχι λόγια σε όλη την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΧΡΟΝΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. γεωργακοπουλο δημητριος15 Αυγούστου 2012 στις 12:47 μ.μ.

    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
    Τηλ. 210 9523901 6944 547773
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    Email: sea2010dg@ih.gr
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Φύλο της 15/8/12 εφημερίδας της ΣΕΑ
    Θέμα δυο δολοφονίες στην Αθήνα.
    Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι δυο είναι τα ενδεχόμενα το ένα 10% να είναι (( πολιτικό )) έγκλημα ρατσιστικό χτύπημα .
    Το άλλο 90 % μπορεί να είναι χτύπημα από την αλβανική, ρώσικη και την Πακιστανική ΜΑΦΙΑ που δουλεύει για λογαριασμό ΕΛΛΗΝΩΝ. Δηλαδή ξεκαθάρισμα λογαριασμό από ναρκωτικά τζόγο πορνεία.
    Για το δεύτερο μπορεί να βγει άκρη καθώς το τελευταίο δίμηνο η μαφία αυτή έχει εντοπιστεί από την ασφάλεια Αττικής υπάρχει αλβανός νέος στην ηλικία (( ο κοντός )) που για λογαριασμό ελλήνων τοκογλύφων κλπ έχει δολοφονήσει 20 ανθρώπους για 1000 ευρώ αυτά λέγονται σε όλους τους χώρους προστασίας από κακοποιούς.
    Διαβάστε και την εταιρεία που σας είχα γράψει προχθές που θέλει να είναι αστυνομία και στρατός στην Ελλάδα το όνομα της είναι μοτεκ είναι στο διαδίκτυο.



    Με τιμή
    Δημήτρης Γεωργακόπουλος

    Εκδότης διευθυντής και κατά νόμο υπεύθυνος αριθμός εντύπου 2028






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα αργήσει να διαλευκανθεί και τότε θα δούμε. Προς τι η σπουδή; Η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της.

    Πολλά είχαν λεχθεί και για τον Τυνήσιο της Θ/νίκης, μέχρι που συνελήφθησαν οι δύο ομοεθνείς του δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή