Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Στο μικροσκόπιο η αστυνόμευση της Κρήτης

Απανωτές συσκέψεις θα έχει η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. τη Δευτέρα στο Ηράκλειο με αντικείμενο την αστυνόμευση της Κρήτης, στις οποίες θα συμμετέχουν ο ρεθυμνιώτης υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου και ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Γρηγόρης Μπαλάκος.
Το πρόγραμμα των συσκέψεων έχει ως εξής:

• 9.00 Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγου Παραβολιδάκη Μανώλη και των Αστυνομικών Διευθυντών των τεσσάρων Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης.

• 10.00 Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Συνδικαλιστικών Φορέων Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτης.

• 11.30 Ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης κου Αρναουτάκη Σταύρου, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κου Καρούντζου Αθανάσιου, των Βουλευτών Κρήτης, των τεσσάρων Αντιπεριφερειαρχών Κρήτης και όλων των Δημάρχων Κρήτης.

• 14.30 Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Κρήτης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης

• 17.00 Σύσκεψη στην αίθουσα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Αστυνομικοί Διευθυντές οι τέσσερις Αστυνομικοί Διευθυντές Κρήτης και οι 73 Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης (Αστυνομικοί Διευθυντές, Αστυνομικοί Υποδιευθυντές, Διοικητές).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί η ίδρυση της Τροχαίας του ΒΟΑΚ, η ίδρυση τμήματος Μεταγωγών αλλά και η λειτουργία ομάδας δίκυκλης αστυνόμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου