Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ασύμφορη η απόδραση με πλοίο το Πάσχα

Οι νέες αυξημένες τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων που ισχύουν από την 1η Απριλίου και κυμαίνονται γύρω στο 8% έχουν κάνει τα εισιτήρια τσουχτερά και απαγορευτική την έξοδο έστω και για ένα τριήμερο.
Δημοφιλείς προορισμοί του παρελθόντος όπως η Πάρος, η Νάξος, η Ρόδος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Σάμος ακόμα και η Αίγινα απογειώνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.


Μια τετραμελής οικογένεια για να πάει στην Πάρο θα πρέπει να δώσει 193 ευρώ χωρίς κανείς να συνυπολογίσει και το κόστος του αυτοκινήτου που εκτινάσει την τιμή στα 300 ευρώ!

Μια τετραμελής οικογένεια για να πάει στη Νάξο θα πρέπει να δώσει 228 ευρώ χωρίς κανείς να συνυπολογίσει και το κόστος του αυτοκινήτου που εκτινάσει την τιμή στα 390 ευρώ!

Μια τετραμελής οικογένεια για να πάει στη Ρόδο θα πρέπει να δώσει 384 ευρώ χωρίς κανείς να συνυπολογίσει και το κόστος του αυτοκινήτου που εκτινάσει την τιμή στα 597 ευρώ!

Μια τετραμελής οικογένεια για να πάει στο Ηράκλειο θα πρέπει να δώσει 384 ευρώ χωρίς κανείς να συνυπολογίσει και το κόστος του αυτοκινήτου που εκτινάσει την τιμή στα 597 ευρώ!

Μια τετραμελής οικογένεια για να πάει στην Σαντορίνη θα πρέπει να δώσει 252 ευρώ χωρίς κανείς να συνυπολογίσει και το κόστος του αυτοκινήτου που εκτινάσει την τιμή στα 432 ευρώ!

Μια τετραμελής οικογένεια για να πάει στη Σάμο θα πρέπει να δώσει 348 ευρώ χωρίς κανείς να συνυπολογίσει και το κόστος του αυτοκινήτου που εκτινάσει την τιμή στα 508 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου