Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Παρά λίγο διπλή απαγωγή στην Αγία Βαρβάρα Κρήτης

Στο "τσακ" γλίτωσαν από τα χέρια απαγωγέων δύο νεαρές κοπέλες στην Αγία Βαρβάρα, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της μίας. Η μητέρα της 16χρονης κατήγγειλε στην αστυνομία όσα η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε, δηλαδή ότι άγνωστα άτομα επιχείρησαν να "περάσουν" χειροπέδες και να επιβιβάσουν σε αυτοκίνητο, την ίδια και μια συμμαθήτριά της.

Πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση για την οποία η ΕΛΑΣ έχει ενημερωθεί σχετικώς και τη διερευνά.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής προχθές το απόγευμα, όταν οι δύο μαθήτριες της β λυκείου ξέφυγαν από άγνωστους άνδρες που τις κυνήγησαν και κατάφεραν να πλησιάσουν σε ασφαλές σημείο όπου βρίσκονταν συμμαθητές τους

Το περιστατικό όπως λένε οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας έγινε στον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Οι μαθητές του λυκείου της Αγίας Βαρβάρας εκείνη την ημέρα είχαν συγκεντρωθεί σε στάση περιμένοντας το εκμισθωμένο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου από όπου με το πλοίο της γραμμής θα αναχωρούσαν για τον Πειραιά κι από εκεί για την Αράχοβα που είναι ο τελικός προορισμός της τριήμερης εκδρομής του σχολείου.

Κάποια στιγμή, είδαν τις δύο μαθήτριες να τρέχουν προς το μέρος τους φοβισμένες. Έκπληκτοι οι γονείς των άλλων παιδιών ρώτησαν τις δύο μαθήτριες τι τους συμβαίνει κι εκείνες είπαν ότι δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο διαφορετικά οχήματα.

Οι δύο ανήλικες είπαν ότι από τα συγκεκριμένα οχήματα κατέβηκαν συνολικά τέσ- σερις άνδρες με χειροπέ- δες και προσπάθησαν να τις απαγάγουν. Τα κορί- τσια είπαν ότι έτρεξαν και κατάφεραν να τους ξεφύγουν.

Οι μαθήτριες ενημέρωσαν τους γονείς τους κι επειδή δεν ήθελαν να χάσουν την εκδρομή, έφτιαξαν νέες αποσκευές με ρούχα και έφυγαν μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους για την τριήμερη εκδρομή στην Αράχοβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της μίας μαθήτριας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αστυνομία, αναφέροντας το γεγονός. Οι Αστυνομικοί, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία, διερευνούν την υπόθεση, για να εξετάσουν αρχικά εάν ευσταθούν τα όσα λέγονται και αφετέρου να αναζητήσουν τα άτομα αυτά.

ΠΑΤΡΙΣ - Θ. Περβολαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου