Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Μέλος Χρυσής Αυγής πίσω από διπλή δολοφονία

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι.
Ως δράστης συνελήφθη 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος είχε βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδος με την "Εθνική Συσπείρωση".
Τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ εξετάζεται η εκδοχή "συμβολαίου θανάτου", όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" .
Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.


http://news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου