Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ... ΟΧΙ!!!"

Γνωστό πρατήριο υγρών καυσίμων του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" υπό την διαχείριση γνωστής εταιρίας ναυτιλιακής μεταφορικής εμπορικής επε, έχει απολύσει από τις 31 Μαρτίου 3 υπαλλήλους. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι υπάλληλοι παρακαλάνε να πάρουν τα λεφτά που η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να τους καταβάλλει. Τα τηλέφωνα των υπευθύνων παραμένουν νεκρά, λειτούργησαν όμως ως εκ θαύματος όταν οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου και η απάντηση που πήραν ήταν ότι θα πληρωθούν μέχρι σήμερα το απόγευμα!!! Νωρίτερα οι απολυμένοι εργαζόμενοι είχαν απευθυνθεί στην επιθεώρηση εργασίας όπου τους είχαν πει ότι εάν δεν πάρουν τα χρήματα τους μέσα σε 3 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της απόλυσης θα πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές του γιατί οι απολύσεις θα είναι άκυρες!!!


Να σημειώσουμε ότι οι ταμίες της αίθουσας αλλα και τα παιδιά στις αντλίες δεν παίρνουν επίδομα ταμία. Παρ’ όλα αυτά κάθε μήνα βγαίνουν μεγάλα ελείμματα στα ταμία που οι υπάλληλοι...
καλούνται να πληρώσουν. Εάν δεν πληρώσουν, αυτά κρατούνται απ’ το μισθό τους. Επίσης δεν πληρώνονται υπερωρίες, Κυριακές, αργίες κλπ. Ποσά απο 100 ευρώ και πάνω κάθε μήνα…!!!
Ευελπιστούμε μέχρι το τέλος της ημέρας να έχει βρεθεί λύση για τους απολυμένους υπαλλήλους να γίνουν καταγγελίες και για τις υπόλοιπες παράνομες πράξεις του πρατηρίου με σοβαρές συνέπειες προς αυτό από το κράτος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου