Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Απλήρωτοι αλλά...live!



"Απλήρωτος εργαζόμενος δουλεύει", αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Alter κι ας έχει τρεις ολόκληρους μήνες να δει έστω και 1 ευρώ στην τσέπη του...



...Κανονικά στον "αέρα" το πρόγραμμα του σταθμού από την Δευτέρα 4 Απριλίου, λοιπόν, αφού πριν από λίγο οι τεχνικοι έκαναν δεκτό το αίτημα του Κώστα Γιαννίκου να αποσύρουν την επίσχεση εργασίας που είχe οδηγήσει στην αναστολή του προγράμματος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsbomb.gr, ο κ. Κώστας Γιαννίκος έδωσε γραπτή επιβεβαίωση στους επικεφαλής των σωματείων των τεχνικών και των δημοσιογράφων στην οποία δεσμεύεται πως μέχρι τις 21 Απριλίου οι εργαζόμενοι θα λάβουν τα δεδουλευμένα που τους χρωστάει.

Προφανώς οι συνδικαλιστές πείστηκαν από τις διαβεβαίωσεις του διευθύνοντος συμβούλου και ανέλαβαν να μεταπείσουν τους υπαλλήλους του Alter- με επιτυχία όπως αποδείχτηκε.

Ευχή όλων να μην έχουν κάνει λάθος στην ψήφο εμπιστοσύνης οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και αυτή τη φορά οι υποσχέσεις Γιαννίκου να μεταφραστούν και σε χρήμα εκτός από λόγια και... γραπτές διαβεβαιώσεις!

Από Δευτέρα, λοιπόν, επιστροφή όλων των ζωντανών εκπομπων, αλλά και των διαφημιστικών πακέτων του Πάσχα, μέσα από τη συχνότητα του Alter!

πηγή: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/40310/alter-aplhrwtoi-alla-live#When:18:41:13Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου