Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/6/11 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή πολλά γίνονται, σας παραθέτω παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ για την αυριανή 24ωρη απεργία των τεχνικών στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Για να μην πει κανείς ότι δεν το ήξερε! Ολοι παιδιά περιφρούρηση στους χώρους εργασίας μας! Για τον ΣΚΑΙ δεν θα σχολιάσω! Ολοι ξέρουμε...
Ενας τεχνικός


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
από ώρα 5.00 π.μ. της Δευτέρας 6 Ιουνίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 7 Ιουνίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας

απαιτούμε:
• Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
• Την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο, τη μοιρολατρία και να πιστέψουμε στη δύναμή μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου