Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ειρηνική διαμαρτυρία που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα! Άνθρωποι από όλη την χώρα (ακόμη και από την εκκλησία) έδωσαν ραντεβού έξω από τη βουλή για να βροντοφωνάξουν στους 300 να πάρουν παραμάσχαλα το μνημόνιο και το ΔΝΤ και να φύγουν!!! Να σταματήσουν να μας πουλάνε «σωτηρία» και «μεγαλοψυχία» και να ρουφάνε το μεδούλι του λαού για να υποδουλωθεί η Ελλάδα στο κάθε ΚΕΦΑΛΑΙΟ! Να φύγουν όλοι αυτοί που έχουν διαπράξει ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
Η αστυνομία βέβαια παρότι η διαμαρτυρία είναι εδώ και μέρες ειρηνική, χωρίς
το παραμικρό επεισόδιο, «κατέβασε» την «Αύρα»!!!! Το «όχημα της Κερατέας» που εκτοξεύει νερό υπό μεγάλη πίεση με κανόνι!!! Αλλά για τους δημοσιοκάφρους και ορισμένους πολιτικούς, η διαμαρτυρία δεν είναι ειρηνική γιατί υπάρχουν λέιζερ και υβριστικά συνθήματα!!! Τι ήθελαν δηλαδή? Να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να τους χειροκροτάμε???
Ελπίζουμε ο λαός να μην φύγει ποτέ από το Σύνταγμα!!! Μέχρι τουλάχιστον να φύγουνε ΑΥΤΟΙ!!!! Και να σας αναφέρουμε το κορυφαίο σύνθημα που ακούσαμε: «Ε,ε,ε, ου,ου,ου, βάλτε το μνημόνιο στον κ….λο του χοντρού». Άντε και καλή συνέχεια να έχουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου