Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ?...

30.0.11
Μπράβο στον Αυγερόπουλο. Ευτυχώς που η ΝΕΤ έβγαλε αυτόν στο δελτίο κι όχι τον ρουφιάνο της...
Η Δημόσια τηλεόραση δια του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου, κατεξευτέλισε τα επιχειρήματα του εκπροσώπου των δυνάμεων καταστολής Α. Κοκκαλάκη.
- Γιατί με χτυπήσατε κύριε Κοκκαλάκη? -

Κόκκαλο ο Κοκκαλάκης. Ο Αυγερόπουλος του διευκρίνισε - αν και δεν ήταν απαραίτητο, αλλά επειδή τον είδε με ανοιχτό το στόμα - " δεν εννοώ εσάς προσωπικά αλλά τους άνδρες σας". Ο Κοκκαλάκης το... γύρισε στο γνωστό παραμύθι " αυτούς με τις μολότοφ που σπαγαν τα μαγαζιά και πέταγαν πέτρες τους είδατε?" .
Ο Αυγερόπουλος τον καθήλωσε πάλι. " Οι αστυνομικοί πετάγαν πέτρες?". Ο Κοκκαλάκης που δεν περίμενε αυτό το ξάφνιασμα από την Δημόσια τηλεόραση -νομίζοντας ότι θα βγει εκ του ασφαλούς - απάντησε " η αστυνομία έκανε χρήση των νόμιμων μέσων", για να πάρει την απάντηση από τον Αυγερόπουλο " οι πέτρες είναι νόμιμα μέσα?".
Αλλά εκεί που ο Κοκκαλάκης έπαθε τη μεγάλη ταραχή ήταν όταν ο Αυγερόπουλος του περιέγραψε τις απάνθρωπες σκηνές στο μετρό όπου οι αστυνομικοί " πετούσαν δακρυγόνα στους γιατρούς που περιέθαλπταν τραυματίες και ψέκαζαν με χημικά τους απλούς, ειρηνικούς διαδηλωτές".
Το είδατε εσείς με τα μάτια σας ρώτησε ο Κοκκαλάκης αλλά ήδη είχε χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι στο οποίο στόχευε.
Ο Αυγερόπουλος όχι μόνο τα είχε δει με τα μάτια του, αλλά τα είχε καταγράψει και με την κάμερα του.
Μπράβο του. Και στην Στάη, που είχε τη φαεινή ιδέα να τον βγάλει στο δελτίο...


http://nonews-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου