Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ!!!!

Ω! Ελλάδα της Δημοκρατίας!! Σήκω να καμαρώσεις τα παιδιά σου! Ω! Παπαδόπουλε, Πατακέ και Ιωαννίδη!!! Καμαρώστε μωρέ από όπου κι αν είσαστε, πώς, μέσα από την γιαλαντζή δημοκρατία του Παπανδρέου, του Χυτήρη και της Κατσέλη, αναδύεται και κοχλάζει η πραγματική ΧΟΥΝΤΑ!! Και όχι η δικιά σας γιαλαντζή ΧΟΥΝΤΑ που για μια οχταετία υπηρετήσατε!!! Ω! Κυρίες και κύριοι δικαστές!!! ΔΗΜΙΟΙ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΣΦΑΓΕΙΣ των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ, που με τόσο ευκολία αφαιρείτε το μοναδικό όπλο που έχουν οι απλοί εργαζόμενοι, ενάντια στα πυρηνικά όπλα που διαθέτουν και εξαπολύουν εναντίον τους οι εργοδότες τους!!!
Ω! Κυρίες και κύριοι δικαστές!!! Σας έχουν πει ή έχετε μάθει ποτέ για το αναφαίρετο και δημοκρατικότατο ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣ???? Σας έχουν πει ή έχετε μαθει ποτέ ότι από αυτό το δικαίωμα, προήρθαν οι καρέκλες που έχετε και οι περιουσίες που φτιάξατε και συνεχίζετε να φτίαχνετε, όλα αυτά τα χρόνια??? Η μήπως δεν ξέρετε πως πριν από εσάς υπήρχαν άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ που με τους αγώνες τους και το αίμα τους, έβαψαν στην χώρα μας τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για να μπορείτε τώρα 'ΣΕΙΣ να την κατακρεουργείτε αμέριμνοι καλυπτόμενοι από τη ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ???
Αλήθεια πόση μεγάλη διαφορά μπορεί να έχετε από
την Ιερά Εξέταση του Μεσαίωνα μιας και εκεί έπαιρναν μεμιάς ανθρώπινες ζωές ενώ σήμερα 'σεις με την ίδια ακριβώς τακτική παίρνετε μεμιάς όνειρα και ελπίδες ανθρώπινων ψυχών?
Σας μάθανε ποτέ στα φοιτητικά σας χρόνια πως πρέπει να εφαρμόζετε ανθρώπινα το γράμμα του νόμου και όχι να το ερμηνεύετε κατά το πως συμφέρει την παχυλή σας τσέπη??? Η μήπως έτυχε να ακούσετε ποτέ, το τί τεράστια σημασία έχει ο όρκος που δώσατε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που την ξεφτιλίζετε, για ΑΛΗΘΕΙΑ που την αγνοείτε, για ΘΕΟ που τον ξεχάσατε??? Και σεις πολιτικάντηδες της εποχής μας, που έχετε στρέψει τα βέλη σας σε μας και τα παιδιά μας, γνωρίζετε ποια είναι η ΕΛΛΑΔΑ??? Να σας πω εγώ λοιπόν...
ΕΛΛΑΔΑ είναι το γέλιο της τρίχρονης κόρης μου. Είναι η ζωγραφισμένη ευτυχία πάνω στο πρόσωπο της γυναίκας μου όταν την κοιτάζει και την καμαρώνει. Είναι η παλιοπαρέα μου που μαζεύεται γύρω από το τραπέζι μας καφετέριας και χασκογελάει! Είναι οι σαραντάχρονοι συνάδελφοί μου που σήμερα στην περιφρούρηση της απεργίας μας έξω από το κανάλι μου έπαιζαν μπουγέλο σαν δεκαοκτάχρονα μαθητούδια!!! Αυτήν την ΕΛΛΑΔΑ κύριε Παπανδρέου, κύριε Λοβέρδε, κύριες Χυτήρη και κυρία Κατσέλη όσο κι αν προσπαθήσετε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ!!! Ακόμα και οι γιαλαντζοί, μπροστά σας, δικτάτορες της οχταετίας θα προτιμούσαν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!!!
Ω! Ελλάδα της δημοκρατίας! Σήκω να καμαρώσεις τα παιδιά σου! Σήκω να καμαρώσεις τους τεχνικούς της ιδιωτικής τηλεόρασης, που νομίζουν ότι αγωνίζονται για την Συλλογικής τους σύμβαση ενώ στην ουσία και χωρίς να το ξέρουν αγωνίζονται για 'ΣΕΝΑ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου