Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

O "Ξεχασιαρης" κ.Πετσαλνικος....και η πισινα του

Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, με αφορμή δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα», ότι για 6 χρόνια είχε… ξεχάσει να δηλώσει την πισίνα στο σπίτι του (σ.σ: το θέμα είχε αποκαλύψει πριν από κάποιο διάστημα η εφημερίδα Δημοκρατία), έκανε την εξής δήλωση:

«Όπως είχα δηλώσει και τον περασμένο Μάρτιο, όταν κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, ότι ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου έχουμε αποκρύψει ή επιδιώκουμε να αποκρύψουμε τίποτε.Την κύρια κατοικία και όχι εξοχικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την κτίσαμε τη δεκαετία του ’90 σε χωράφι 5,5 στρεμμάτων έξω από το χωριό μου στο Μαυροχώρι Καστοριάς, με δάνειο που πήραμε τότε και αποπληρώνουμε ακόμη. Σημειώνεται ότι η αντικειμενική αξία της κατοικίας και του χωραφιού είναι
84.000€. Η αποθήκη και η πισίνα των 45τ.μ. έγιναν επίσης τη δεκαετία του ’90. Εξυπακούεται ότι τα περιουσιακά μου στοιχεία δηλώνονται τόσο στη φορολογική μου δήλωση όσο και στο ‘‘πόθεν έσχες’’.

Πέρυσι διαπιστώσαμε ότι ως προς την πισίνα, ο μηχανικός δεν είχε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να εκδοθεί η σχετική άδεια και δική μας παράλειψη φυσικά ήταν ότι δεν είχαμε ελέγξει νωρίτερα αυτή την έλλειψη. Γι’ αυτό και προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι την αυτοψία της υπηρεσίας, προκειμένου να εφαρμοστούν όσα προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία ( πρόστιμα κτλ). Η αυτοψία διαπίστωσε ότι και η αποθήκη δεν είχε την απαιτούμενη απόσταση από το διπλανό χωράφι και έπρεπε να κατεδαφιστεί. Η διαδικασία της ταυτοποίησης που είχε ξεκινήσει από την οικογένειά μου έχει ολοκληρωθεί. Ήδη η αποθήκη έχει κατεδαφιστεί και η πισίνα τακτοποιήθηκε πολεοδομικά με την έκδοση της άδειας, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Είναι απορίας άξιο, γιατί ένα θέμα που έχει διευθετηθεί και μάλιστα σε χρόνο πριν από τα δημοσιεύματα, επανέρχεται τώρα και με αυτόν τον τρόπο στην επικαιρότητα».

http://www.kentrinews.gr/?p=19112Για να του λυσουμε την απορια του αξιοτιμου κ. προεδρου της βουλης....


Μηπως, λεμε μηπως καποιος στο σφυριξε οτι σε πηρανε χαμπαρι και ετρεξες αλαφιασμενος να αποδειξεις ποσο νομοταγης Πασοκος εισαι;
Δεν λεμε πολιτης γιατι πλεον υπαρχουν δυο κατηγοριες ανθρωπων στην Ελλαδα.
Οι πολιτες που πληρωνουν και οι πασοκοι που φροντιζουν οι πληρωμες αυτες να καταληγουν σε τσεπες πολιτικες και επιχειρηματικες.


Παντα νομιμα οπως και η "γουρνα" του κ. Πετσαλνικου.
http://anarhogatoulis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου