Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζόμενων στη WIND

Το Σωματείο μας χαιρετίζει τη μεγάλη και δυναμική χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και όπου συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους αρκετούς συναδέλφους μας που απήργησαν και βρίσκονταν και εχθές στο Σύνταγμα είτε συντεταγμένα με το Σωματείο είτε μόνοι τους, αποδοκιμάζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης και της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Το Σωματείο μας καταγγέλλει τη βάρβαρη καταστολή και την προκλητική στάση της αστυνομίας, με στόχο να τρομοκρατήσουν τους
διαδηλωτές και να «εκκενώσουν» την πλατεία κατ’ εντολή της κυβέρνησης. Η απάντηση των εργαζομένων εχθές με την παραμονή τους στη διαδήλωση παρά τις παρατεταμένες βιαιότητες της αστυνομίας, έδειξε ότι δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα καταφέρουν να κάμψουν την αγωνιστική διάθεση και την αποφασιστικότητα μας.
Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
Θα αγωνιστούμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν σε κάθε αγώνα, για να μην περάσουν οι εφαρμοστικές του διατάξεις αλλά και για να προασπίσουμε τις συλλογικές μας κατακτήσεις, τις θέσεις εργασίας και της αξιοπρέπειά μας σε κάθε χώρο δουλειάς.

«Ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς.»

Αθήνα, 30.6.2011
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου