Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΣΤΟ ALTER ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Πόσους μισθούς πρέπει να μπουν μέσα οι εργαζόμενοι στο ALTER για να θεωρηθεί ότι έχουν κάνει τα πάντα για να στηρίξουν το κανάλι στις δύσκολες αυτές ώρες;;; Πόσες υποσχέσεις πρέπει να πιστέψουν; Πόσες φορές να σηκώσουν στις πλάτες τους τα φαγοπότια των αφεντικών;;; Γιατί όπως είπε και ένας τεχνικός, στην συνέλευση που είχαν σήμερα οι τεχνικοί του καναλιού, αυτοί κοιμούνται ήσυχοι στα κρεββατάκια τους τα βράδυα!!! Εμάς όμως τα σπίτια μας κοντεύουν να γκρεμιστούν εξαιτίας τους. Σε κάποιους έχουν γκρεμιστεί ήδη! Και δεν προσπαθούμε να γίνουμε μελοδραματικοί. Κάποιοι έχουν χάσει τα σπίτια τους, σε κάποιους κάνουν έξωση, άλλοι πουλάνε ότι έχουν στο όνομά τους και άλλα τέτοια. Γιατί όπως ξέρουμε όλοι, αυτούς που χρωστάνε πολλά δεν τους κυνηγάει κανένας, αυτούς που χρωστάνε λίγα τους καταστρέφουν τις ζωές!!! Τους στέλνουν με σύντομες διαδικασίες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
110-150 τεχνικοί δεν έχουν πάρει ακόμα τον μισθό του Αυγούστου (χώρια όσα τους χρωστάνε ήδη). Οι διορίες όμως που έχουν συμφωνηθεί (πριν πάρουν πίσω την τελευταία επίσχεση οι τεχνικοί) δεν έχουν κρατηθεί, εκτός από μία φορά. Δεν πάει άλλο λοιπόν!!! Τον μικρό βοσκό τον μάθαμε και τον λέμε απ΄έξω! Ωραίο παραμύθι ομολογουμένως αλλά όχι για μεγάλα παιδιά!
Σήμερα λοιπόν στην συνέλευση θέλησε να μιλήσει η "αγαπημένη" όλων των τεχνικών και διευθύντρια  προσωπικού του σταθμού, κυρία Νάσια Γοργόλη.
Μόνο τα κλάματα δεν βάλανε οι εργαζόμενοι όταν τους είπε ότι υπέβαλε την παραίτηση της γιατί δεν μπορεί να δουλεύει σε μία επιχείρηση χωρίς να πληρώνεται. Παρακάλεσε τους τεχνικούς να μην προχωρήσουν σε επίσχεση (για να μην προχωρήσει και η ίδια την παραίτησή της) γιατί την διαβεβαίωσε ο κύριος Γιαννίκος ότι μέχρι τις 9 του μηνός (την Παρασκευή δηλαδή) θα έχουν πληρωθεί όλοι οι τεχνικοί. Τι είναι 3 μέρες? Εάν κλείσει το κανάλι δεν θα πληρωθεί κανένας ξανά γιατί θα κλείσει η κάνουλα με το ρευστό καθώς οι διαφημιστικές δεν θα δώσουν άλλα χρήματα αφού δεν θα παίζουν οι διαφημίσεις τους. 3 μέρες μόνο και αν δεν μπουν τα λεφτά θα σταθεί και η ίδια η κυρία Γοργόλη στο πλευρό των τεχνικών απέναντι από την επιχείρηση και θα απαιτήσει τα δεδουλευμένα όλων.
Μόνο κυρία Γοργόλη που εμείς μάθαμε ότι το έχετε ξαναπεί αυτό και δεν το έχετε κάνει!!! Κι άλλη φορά είχατε πει ότι θα βγείτε και θα απαιτήσετε μαζί με τους υπαλλήλους. Αλλά δεν το κάνατε ποτέ. Και η διχόνοια που πήγατε να σπείρετε; Ότι λίγοι τεχνικοί παλεύουνε και τα καλά τα επωμίζονται και οι υπόλοιποι χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους; Γιατί το κάνατε αυτό; Για να σας συμπαθήσουν όσοι ήταν εκεί;
Και για να εξηγούμαστε!!! Δεν υπάρχει η λέξη υπομονή πλέον στο λεξιλόγιό μας!!!! Την έχουμε διαγράψει!!! Όπως πρέπει να διαγράψετε κι εσείς την λέξη κοροϊδία από το δικό σας λεξιλόγιο! Καιρός δεν είναι; Η επίσχεση θα συζητηθεί εάν θα κοπεί, μόνο και εφόσον πληρωθούν όλοι οι τεχνικοί για τον μήνα Αύγουστο!

Υ.Γ. Να αναφέρουμε απλά ότι  η κυρία Γοργόλη "εξήγησε" τον λόγο που δεν πληρώθηκε κανένας σήμερα (προσπάθησε να βάλει σε σύγκρουση τους τεχνικούς με τους δημοσιογράφους). Ο λόγος λοιπόν είναι η χτεσινή απεργία των δημοσιογράφων. Λόγω αυτής οι διαφημιστικές δεν έδωσαν χρήματα.

Απορία δικιά μας: Οι διαφημίσεις δεν παίζουν στις επαναλήψεις; Παίζουν! Λογικά πληρώνουν λιγότερα, αλλά πληρώνουν! Αυτά τα λεφτά που πήγαν;
Απορία 2: οι διαφημιστικές πληρώνουν μέρα με τη μέρα; (Γιατί είπατε ότι εάν κάνουμε επίσχεση δεν θα πληρωθούμε στις 9 του μήνα, ενώ εάν δουλέψουμε θα πληρωθούμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου