Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Λίγα και πικρά.

Σιχάθηκα τους "ναι μεν , αλλά...", ναι μεν αλλά τί; Δεν βαρέθηκες να στρογγυλεύεις τα λογάκια σου, να τα φτιάχνεις φιλήσυχα για να πείθεσαι ότι ο σκοπός σου είναι ο αποδεκτός. Μπράβο είσαι ένα Πρότυπον!

Όχι , δεν κοιτάς μόνο την πάρτη σου. Αυτά τα λέν' οι αντιδραστικοί. Τί ξέρουν αυτοί; Όλο ντεμέκ επαναστάσεις και κουβέντες. Γιατί να σου χαλάνε το γλυκό; Εσύ τα είχες βολέψει μια χαρά, τα 'χες τακτοποιήσει όλα ωραία μέσα σου.

Καλά κάνεις και τους σπρώχνεις όλους αυτούς πέρα. Μη βρούμε και κάνα μπελά... Αυτή η συνάφεια τους σου πέφτει πολύ, όχλος! Τσακ - τσακ δεν μπορείτε κύριοι; Γαμώ τη Δημοκρατία σας και τις Συνελεύσεις σας. Ξέρεις εσύ ...


Υπάρχουν και δικαιώματα ρε! Ε, βέβαια έχεις δικαίωμα να εξεταστείς, να περάσεις τα μαθήματα σου και να πάρεις το πτυχίο σου. Το περιμένει κι μάνα σου, αχ ένα γλέντι που θα κάνετε! Τί; Οι άλλοι; Είπαμε : πέρα οι αντιδραστικοί! Μην ασχολείσαι!

Το στόχο σου εσύ, όχι μόνο τώρα. Και μετά, στη δουλειά σου. Εννοείται ότι δεν σε νοιάζει τί γίνεται με τους άλλους. Αυτοί οι αντιδραστικοί που σου κλείνουν τη σχόλη αύριο μεθαύριο θα σου κλείνουν το δρόμο με πορείες και αιτήματα για κοινωνικό δίκαιο, ελευθερία, ισότητα, διακαιώματα....που τα σκέφτονται οι κερατάδες ρε παιδί μου;

Σε φιλώ, να ' σαι καλά ανεξάρτητε φίλε μου. Στο είπα; Μοιάζεις πολύ του μπαμπά σου . Και του μπαμπά μου και του μπαμπά του... Έχασες , όμως, τη χρυσή εποχή των νεογιάπηδων, προ δεκαετίας. Αλλά μην απελπίζεσαι, το είπε και ο αρχηγός της φυλής: η κρίση είναι ευκαιρία.

http://panospirin.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου