Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τους μαύρισαν οι Αθηναίοι και όμως θέλουν να γίνουν βουλευτές!

Απέτυχαν ακόμα και να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές στο Δήμο της Αθήνας και όμως σήμερα το θράσος τους ξεπερνάει κάθε όριο, καθώς επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στην Α΄ Αθήνας! Πρόκειται για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στις τελευταίες εκλογές του Δήμου Αθηναίων που με διαρροές αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι! Υπάρχουν βέβαια και δύο σύμβουλοι που ήταν χρόνια μόνιμοι υποψήφιοι και ακόμα επιμένουν, καθώς πιστεύουν ότι μετά τις εκλογές, με την επικράτηση της ΝΔ πάλι κάποια θέση θα πάρουν.
Συγκεκριμένα ο ένας Δημοτικός σύμβουλος,
τ. αντιδήμαρχος, έχει κουμπαριά με την ψιλή αλλά δεν ενέδωσε στις πιέσεις για να την ακολουθήσει. Ήταν επίσης υποψήφιος στο παρελθόν, χωρίς επιτυχία, παρά την στήριξη της κουμπάρας του. Σήμερα πουλάει ότι θα «φέρει» ντορικές ψήφους, κάτι όμως που δεν πιάνει. Λέγεται ότι τον «κρατάνε» με ύποπτες περιπτώσεις από τη θητεία του σε σημαντική Αντιδημαρχία του Δήμου.
Άλλος νυν δημοτικός σύμβουλος, του οποίου το όνομα έπαιξε πρόσφατα σε χοντρό σκάνδαλο του Δήμου. Ο συγκεκριμένος γέμιζε το ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών εδώ και χρόνια, καταλαμβάνοντας πάντα τις τελευταίες θέσεις, ενώ λέγεται ότι στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης αρχηγού έπαιξε βρώμικο παιχνίδι υπέρ της Ντόρας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι σήμερα ελέγχει μία νομαρχιακή αλλά στη Συγγρού τον έχουν ξεγραμμένο.
Επίσης τα ονόματά τους πλασάρουν περίπου άλλοι 5 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι απέτυχαν ακόμα και να εκλεγούν ως σύμβουλοι! Στέλεχος της Συγγρού είπε χαρακτηριστικά: «είναι δυνατόν άνθρωποι τους οποίους μαύρισαν οι Αθηναίοι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές να θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές;»
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι οι 2-3 δημοσιογράφοι ή bloggers που κάνουν τις συγκεκριμένες διαρροές και προτείνουν τους συγκεκριμένους εκλεκτούς, είναι οι ίδιοι που βρίζουν τη Νέα Δημοκρατία σχεδόν κατ’ επάγγελμα.

Ο συγγρου-σιακός

http://logia-starata.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου