Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ALTER (video)

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ. Το πρώτο πράγμα που αισθανόμαστε αυτές τις μέρες ακούγοντας αυτή τη λέξη είναι θαυμασμός και υπερηφάνεια! Θαυμασμός για μία χούφτα ανθρώπων οι οποίοι αναλάβανε να ανοίξουν έναν δύσκολο δρόμο δείχνοντάς μας ότι με την θέληση, το θάρρος και τη συναδελφικότητα όλα είναι δυνατά. Υπερηφάνεια γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι Έλληνες! Παλεύουν εδώ, σε μια χώρα που τρώει όλο και πιο εύκολα τα παιδιά της! Κάθε φορά με μεγαλύτερη χαρά οι "δυνατοί" καταβροχθίζουν με όλο και περισσότερη όρεξη τους εργαζόμενους με τις ευλογίες της κάθε κυβέρνησης οποιασδήποτε χώρας!
Αυτούς τους ανθρώπους θέλησαν να συγχαρούν και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER που δίνουν τον δικός τους αγώνα με τα δικά τους προσωπικά "τέρατα". Με την βοήθεια λοιπόν των αγανακτισμένων μοτοσικλετιστών, έστειλαν χτες το απόγευμα, ψήφισμα συμπαράστασης σε αυτούς τους εργάτες που έβαλαν τα στήθη τους μπροστά για να μας προστατέψουν όλους. Για να μας δείξουν προς τα που πρέπει να βαδίσουμε. Γυρνόντας οι αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές πίσω στο ALTER μετά την παράδοση του ψηφίσματος φέρανε μαζί τους
και μια αντιπροσωπεία από τους χαλυβουργούς μαζί με τρόφιμα.
Αυτοί οι άνθρωποι που αγωνίζονται 46 ΜΕΡΕΣ τώρα φέρανε μαζί τους όλη τη δύναμη και το κουράγιο που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι στο ALTER. Τους φτιάξανε και τους αφιερώσανε μέχρι και στιχάκια. Τους δυναμώσανε την ψυχή ακόμα περισσότερο.
Ένα είναι το συμπέρασμα όλων αυτών των ημερών...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου