Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ... ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!"

Επειδή εμείς στο Alter έχουμε μάθει ότι ο άνθρωπος είναι οι αναμνήσεις του και τα λεγόμενά του, και σε συνδυασμό με την πρόσφατη μήνυση που κατέθεσε ο κ. Κουρής προς τους εργαζόμενους του Alter ότι δήθεν παρεμποδίζουμε κόσμο να κάνει τη δουλειά του, σας δηλώνουμε κι εμείς ότι δηλώνατε στις 15/06/2011 στον αγαπητό σας κ. Αλαφούζο στο πρωτοσέλιδο της "Αυριανής":
Γιωργάκη, μηνύσεις κάνουν οι ... κοπέλες!!!

Άσε τις εξυπνάδες και να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάμε:


1. Έχεις πάρει δάνειο ύψους 10 εκ. ευρώ πριν από ένα μήνα για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Alter, που φυσικά δεν την κατέβαλες ποτέ?

2. Έχεις πάρει 5 εκ. ευρώ από γνωστό επιχειρηματία - επενδυτή για τον ίδιο ακριβώς λόγο (μισθοδοσία Alter), που επίσης δεν κατέβαλες ποτέ?

3. Κι επειδή μόνο παίρνεις, έχεις τελικά σκοπό να δώσεις τα λεφτά αυτά για να δουλέψει ο σταθμός ή βρήκες μια ωραία δικαιολογία (μισθοδοσία Alter) για να τσεπώσεις λεφτά?


ΥΓ1. Προλαβαίνεις να απαντήσεις πριν "παίξει" αέρα η ανάρτηση αυτή άραγε????

ΥΓ2. Από μηνύσεις της πλάκας κι εκφοβισμούς από τους ρουφιάνους σου ... δε μασάμε και το ξέρεις!!!!!!

ΥΓ3. Και για να σε βοηθήσουμε στο να λυθεί το πρόβλημα του Αlter σου λέμε το εξής: Αφού έλυσες το τραπεζικό ήρθε η ώρα να λύσεις και το εργασιακό! Αυτο σημαίνει 9 εκ. ευρώ περίπου...και προσεχώς (τέλος του μήνα) 11 εκ. ευρώ περίπου. Αλλά φανταζόμαστε τα ποσά τα ξέρεις. Στα είπαν χθες....

ergazomenoialter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου