Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Και οι παπάδες απολύουν κόσμο

...εν προκειμένω στο σταθμό της εκκλησίας !

Στο παπαδοσάιτ romfea.gr γράφονται διάφορα:

Χθες διέρρευσε σε συγκεκριμένα μέσα, ότι ελήφθη απόφαση εκκαθάρισης που ουσιαστικά σημαίνει διακοπή λειτουργίας του σταθμού. Η είδηση που αναφέρεται σήμερα σε κάποιες (συγκεκριμένες) εφημερίδες και όχι στο σύνολο του τύπου, διαψεύστηκε κατηγορηματικά πριν από λίγο από τους συνοδικούς Mητροπολίτες , μάλιστα Mητροπολίτης με άμεση σχέση με το σταθμό, δήλωσε χαρακτηριστικά στη Romfea.gr: «Όχι μόνο δεν αποφασίσαμε λουκέτο, αλλά αντίθετα είπαμε ότι ο σταθμός της Εκκλησίας δεν πρέπει να κλείσει με τίποτα!».

Η αλήθεια είναι,
έλεγε άλλος Μητροπολίτης που είδε τη μισθοδοσία κάποιων εργαζομένων, πως οι μισθοί που ακούγονται για συγκεκριμένους κλάδους εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού «ξεπερνούν το σύνηθες για την εποχή».

..

«Κάποιοι με τις υπερωρίες και τα ειδικά επιδόματα του κλάδου τους φτάνουν τις 3.500 ευρώ, πολλά περισσότερα από το μισθό του Αρχιεπισκόπου. Κάτι πρέπει να γίνει σίγουρα γιατί πια τα κουκιά δεν βγαίνουν αφού και οι διαφημίσεις είναι πλέον ελάχιστες», έλεγε ο ίδιος συνοδικός Μητροπολίτης.

Η ΕΣΗΕΑ και η ΕΤΕΡ , οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων δηλαδή, σε γενική συνέλευση κάλεσαν τον διευθυντή του σταθμού κ. Κατσιάρα και του είπαν ότι δεν δέχονται μονομερείς μειώσεις μισθών ή επιχειρησιακές συμβάσεις.

Κι επειδή οι τσούλες της ορθοδοξίας λένε μισές αλήθειες, οι άλλες μισές είναι πως ο εξοπλισμός του σταθμού είναι πολύ παλιός και υπολειτουργεί, όταν δεν λειτουργεί καθόλου !

ergasiakodeltio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου